Möte på DN och jobb med UFO-Aktuellt

Möte med skyddskommittén hemma i soffan.

Vaknade för tidigt även i dag men då var det bara att ta tillvara på tiden och sätta mig vid datorn och skriva. Den här gången på en artikel för nästa UFO-Aktuellt. Jag hann inte riktigt klart eftersom jag blev avbruten av en hel del annat, bland annat ett tips från UD som jag nappade på.

Ringde och grattade Tobias i Norrköping som fyller 49 i dag.

Hade kontakt med min kamrat David Sankey i Doncaster under dagen. David är en mycket skicklig illustratör och han har donerat mycket fint till AFU genom åren inte minst sin boksamling med många signerade böcker.

Nu erbjöd han AFU sina underbara illustrationer som vi får använda för att få in pengar till arkivet. Ett fantastiskt erbjudande som det gäller att förvalta väl.

Efter lunch satte jag mig vid en annan dator, en bärbar, i soffan i vardagsrummet för att vara med i ett timslångt möte med den skyddskommitté som finns på Gjörwellsgatan och har med representanter för alla tidningar här. Det blev en bra genomgång av hur de olika redaktionerna tänker sig en återgång till arbetsplatserna efter den 29 september.

Vid 15-tiden pratade jag en stund med Johan Carlson igen och en halvtimme senare satte jag mig i taxin och åkte in till DN för att skriva om det mesta som råkade hända under kvällen.

Klockan 20 lades min stora intervju med Johan Carlson ut på DN.se och den blev snabbt sajtens mest lästa med mycket lång lästid dessutom. Alltid roligt när läsarna intresserar sig för det man har skrivit.

Läser i finska medier om en mystisk smäll över Helsingfors i helgen. Oklart vad som orsakade den och nu samarbetar seismologer med astronomer för att hitta en förklaring. Vill ni höra den så spelades den in av en kamera utanför Helsingfors – klicka här.

Mat blev det och det tillsammans med BJörn då vi gick ned till Lilla Asien och åt Hoisinanka och biff black and white. Inte mycket folk där och vi satte oss i vårt vanliga bås längst bort i hörnet.

Vid 01 var jag klar för i dag och åkte hem. Och som så ofta blev jag stående vid köksbänken läsande artiklar i gårdagens DN medan jag mumsar på en macka och tar ett glas iskall mjölk. Inte så dumt slut på en dag.

Loading