Klart!

Vaknade av att Kent som har hand om tryckningen av UFo-Aktuellt ringde och sa att det fanns ett korrektur i mejlen som jag borde kika på. Det fattades nämligen en bild på sidan 25. Efter att ha fixat bilden och mejlat iväg en pdf-fil på den sidan så var det dags att avsluta nästa projekt, nämligen boken. Andreas på Semic ringde och så gick vi igenom mina absolut sista ändringar innan också den trycksaken kan skickas till tryckeriet.

Så nu är de klara vilket känns bra. 

Har suttit några timmar och skannat in diabilder från Sven Magnussons arkiv, alltså bilder som har varit publicerade i den numera avsomnade tidskriften Sökaren. Det blev väl 25 stycken eller så, bilder som jag tror att vi kan ha användning av. De tre fullpackade dialådorna ska ned till AFU och frigöra lite plats på golvet i biblioteket.

I dag fick vi också besked från Frankrike att vår franska boksamling är på väg norr ut. Bilen med böckerna och tidskrifterna rullade iväg på eftermiddagen. Snart är de här!

Såg i New York Times att Barack Obama hade fått en hel del mejl om ufo från det amerikanska folket. Obama lovade ju att ha ”en öppen regering” och ett av sättet skulle bli att bjuda in folket att skriva om sina önskemål på nätet. I maj satte Vita huset upp ett forum där man bjöd in folket att komma med idéer. Och ufo-frågan var en av dem som raskt fick ett eget forum. Vill ni själva titta in och se vad folk har skrivit i ämnet så kan ni klicka här.

Strålande väder i dag förresten. Jag och barnen delade upp gräsmattan i tre delar och turades sedan om att klippa den. Ett antal nya myrbon upptäcktes och bekämpades.

Grillväder. Anneli lade på en hel fläskfilé som vi lät puttra på över grillkolen i 90 minuter. Färskpotatis och sallad på jordgubbar och melon till. Gott? Gissa!

Har ringt till Mix Megapol i dag och fått bekräftat att de verkligen hade en grillkastningstävling vid den tid som mannen tog bilden (se DN-bloggen) passerade platsen. Men det finns en hel del frågetecken kvar att räta ut innan UFO-Sveriges undersökare är nöjda med de svar som fotografen gett hittills.

Satt i några timmar i eftermiddags och sorterade cd- och dvd-skivor som ska ned till AFU. Gjorde nya fodral till dem och skrev på vad de innehöll. En massa filmer med ufo som tema. Nu har jag åtta kassar med saker som borde köras till Norrköping.

Iran fortsätter att oroa. Jag får många, många mejl från iranier som skickar länkar till bilder som ibland är helt fruktansvärda. Många unga människor har skjutits till döds eller skadats svårt i den kamp som de för just nu.

Loading