Vintern är tillbaka

Snövit väg till bussen.

Snön ligger där den ligger sedan ett par dagar tillbaka och det känns som om vintern är tillbaka igen efter att vi egentligen aldrig fick någon snö över huvud taget i december och en bra bit in i januari. Tiden verkar vara rätt mycket ur led och nu är frågan när man kan byta till sommardäck. Inte än i alla fall.

Innan jag gav mig ut i det blåsiga eländet ringde jag en man som hört av sig för att han vill hjälpa till med att skriva för UFO-Aktuellt. Samtalet slutade med att jag bad honom skriva en bokrecension till nästa nummer så får vi se hur det funkar. Jag hade redan bett honom att skicka in en provartikel och den såg helt okej ut, mannen kan skriva. Men frågan är om han är uppdaterad, följer nyhetsflödet och kan tillföra material som är intressant för läsarna av UFO-Aktuellt.

Jag får förfrågningar om just detta med jämna mellanrum men det räcker inte alltid att man vill skriva. Man måste kunna det också plus att det ska vara ämnen som passar i tidningen.

Dave Sankeys vackra spökraketmålning.

Pratade en stund med Tobias som jobbar med att få till AFU:s nya webbplats så bra som möjligt. Jag bad honom att lägga till en av våra flitiga donatorer (Lennart Lund) och att se till så att den skicklige konstnären Dave Sankey fick sitt namn på bilden som just nu syns först på arkivets sajt.

På vägen till jobbet läste jag ut Chris Aubecks ”Alien artifacts – From antiquity to 1880” som är en av de viktigaste böckerna man kan läsa som ufointresserad. Här sätts mycket av det vi i dag tror är nytt i perspektiv och i en kontext. Besökande utomjordingar, kraschade farkoster från andra världar och tron på liv på andra planeter och att det kan ta sig hit fanns redan för ett par hundra år sedan och flera av elementen ännu längre tillbaka.

När jag kom till jobbet pratade jag och en kollega med Anders Forsström, vår klubbordförande, och kom överens om att delta i ett möte i morgon för att förbättra arbetssituationen på en av våra avdelningar.

Jag och Staffan på Lilla Asien.

Framåt kvällen ringde jag Staffan för att höra om han hade tid att äta med mig och det hade han även om det stannade vid att han tog en öl då han redan blivit bjuden på mat. Själv åt jag biff med lök minus purjolök – som jag inte gillar – och ett glas vatten till det.

Under kvällen blev det tre Ukrainaartiklar. Så mycket annat hände egentligen inte. En underligt lugn kväll där vi hann sitta ned och prata lite med varandra också.

Fick också besked både från en kvinna i Norrköping och en vän på DN att jag kommer att kunna hämta stora mängder böcker och annat under april. Bra för AFU!

Klockan 01 bar det hem med en av mina vanliga chaufförer.

20 500 visningar på Loreenvideon som sakta tuggar på.

Loading