Möte med Peter och transport på väg

Jag, Lotta, Emma, Peter och Elin.

Klockan 10.30 hade jag möte med DN:s chefredaktör Peter Wolodarski. Så det var bara att gå upp 09 och göra sig i ordning. Eftersom man aldrig vet hur lång tid det tar att köra in och heller inte hur lätt det är att hitta en p-plats så startade jag 09.30.

Nu visade det sig att allt gick snabbt och bra och på vägen grattade jag Tony Ekberg som fyllde år i går men som jag inte fick tag på då. Tony var på gott humör och mådde bra och snart lämnar han sin kassörspost inom UFO-Sverige för att satsa på att undersöka fall.

Väl på DN var det många som var förvånade att se mig så där tidigt men det gav mig chansen att gratta Ossi Carp som fyllt 50 i dagarna. Jag och Ossi jobbade tidig morgon tillsammans under en period men numera går vi på olika skift vilket gör at vi i princip aldrig träffas.

Mötet med Peter var 45 minuter och förutom jag var Lotta Olsson, Elin Peters och Emma Lukins där. Alltid roligt att prata med Peter och det här samtalet var ett i raden som han genomför varje vecka för att på så vis träffa alla som jobbar på redaktionen.

Innan jag lämnade DN tog jag och chansen att prata med en kollega som jag hjälpt i min egenskap av skyddsombud för att kolla läget och hur allt fungerar numera.

Eftersom jag hade packat bilen med en massa skräp från garaget körde jag direkt till Lövsta och slängde det. Träffade min återvinningskompis som gärna pratar böcker och som tyckte att jag väl kunde komma dit även om jag inte hade något skräp at slänga så att vi kunde prata lite mera.

När jag kollade min mejl i telefonen fick jag ett glatt besked från USA. Pallarna med paranormal litteratur gick iväg från hamnen i New York i dag och kommer fram till Stockholm den 5 juni. Härligt att den äntligen är på väg.

Innan Anneli kom hem körde jag ytterligare två vändor till tippen, nu med åtta sopsäckar med ris och grenar från vår klippning av träden. Och när hon kom vid 15 möttes vi i dörren för då var det dags för mig att åka till Mitra och klippa mig.

Jag och Anneli har också fortsatt att packa ytterligare sju sopsäckar med ris som klipptes ned för att få plats. Så nu är det riktigt fint i trädgården.

Pratade en stund med Victoria och Rickard om några saker som måste fixas inför riksstämman i Västerås den 20 maj. Och om kursen i höst där ett filmteam kommer att närvara. Bra att veta för alla som vill gå den.

Fick också biljetterna till Oslo i dag. Flyger dit den 11 juni och hem den 13 juni och däremellan är jag och Ole Brænne i Hessdalen för att filma och vara med om lite fältundersökararbete. Ett kort besök men det ska bli roligt att äntligen komma dit efter alla år.

Under dagen kom också en länk till en film om mig och UFO-Sverige som William som pluggar en film- och teveutbildning gjort. Ni som har läst bloggen vet att han och en kollega var här och filmade för några veckor sedan. Resultatet blev riktigt bra och jag hittade bara ett korr som han nu ska ändra.

Vid 19-tiden kom Markus direkt från jobbet och då åt vi revbensspjäll tillsammans. Och trots att vi visste att Nils van der Poel vann ”Mästarnas mästare” tittade vi givetvis på Play för att se finalen. Och faktum var att det blev lite spännande trots allt! Glassen till efterrätt kom väl till pass under finalen.

Fick bestick.

I en paus fick Markus en för tidig födelsedagspresent – det är ju på onsdag han blir 29.

Sedan blev det tidigt till sängs efter en timmas bildsortering. Mycket i mobilen som jag inte lagt över till datorn. Inte jättemycket sömn den här veckan så det blev skönt.

Loading