Badminton igen och intervjuad i P4

Robin Salomonsson slutar i dag.

Upp efter 09 och ringde godsmottagaren i Göteborg om lasten från Virginia som ska komma fram den 5 juni. Jag ville prata med dem för att säkra att vi har rätt dokument och få ett besked om hur mycket transporten genom Sverige till Norrköping ska kosta AFU. Drygt 4 800 visade det sig.

Nu återstår ett samtal med tullen också för tt förklara vad vår last innehåller och att det rör sig om en gåva till arkivet och inget som har ett kommersiellt värde.

När det gäller lasten från London har jag inte fått några nya besked. Hoppas att det snart ska lösa sig.

Klockan 10.30 plockade jag upp Stefan hemma på hans vändplan eftersom bilen var på service. För nu blev det äntligen dags för badminton igen efter en och en halv månads paus då jag varit i Storbritannien och direkt när jag kom hem försvann Stefan till Spanien.

Det var riktigt skönt att komma igång igen och dessutom hade jag bättre spring i benen än jag hade trott. Träffade till och med bollen ofta nog för att vinna med 2–1 efter 15–10, 15–11 och 7–15. Vi hann också med att prata om vad som hänt i serien om skattjakten på Oak Island sedan sist (inte mycket) och lite annat som vi behövde uppdatera varandra med efter det långa uppehållet.

Efter att ha kört hem Stefan ringde jag till en gratistidning i Västerås för att tipsa om stämman i helgen och då visade det sig att de redan hade uppmärksammat den i det nummer som är ute nu.

Efter lunchen tog jag bussen till jobbet och på vägen in intervjuade jag Torbjörn Becker vid Handelshögskolan när jag satt på bussen. Det blev en artikel så snart jag kommit fram.

Under kvällen var jag intervjuad i Kvällspasset i P4 där jag och Christer Lundberg pratade om hägringar, jordkast och andra fenomen i naturen. Spännande ämnen tycker jag!

En stunds fika på kvällen.

Och så firade vi av Robin Salomonsson som slutar i dag och går till ett fast jobb på TT i Göteborg. Glass och Mums-Mums! Då var jag egentligen redan ganska mätt efter att ha ätit en fantastisk Hoisinanka på Lilla Asien några timmar tidigare.

Under dagen blev jag kontaktad av ”David Rene de Rothschild” som ville bli min Facebook. En rik knös – om han nu var på riktigt. Vilket jag kände mig mycket tveksam till. Så jag skrev till ”mannen” på Messenger för att testa och det blev en udda konversation där han sa att jag hade en stor uppgift att fylla och ville värva mig till illuminaterna.

Tveksam person.

Kanske inte riktigt vad man väntar sig av en ur Rothschildfamiljen som ju av konspirationsivrare påstås vara just illuminater. Efter några meningsutbyten släppte jag det. Vänner blev vi inte.

En vinbärssnäcka utanför huset.

Klockan 01 var det slut för det här passet. Åkte hem med en av mina vanliga chaufförer så det blev en trevlig resa. På vägen mötte vi fem polisbilar med blåljusen på väg åt andra hållet.

Det har varit en fuktig dag och sniglarna har vågat sig fram. Mötte en vinbärssnäcka utanför huset men det fanns fler som jag såg i trafik på lite längre håll.

Hade lite jobb kvar när jag kom hem så det blev sängen först 02.30.

Loading