UFO-Aktuelltjobb och vanligt jobb

Äntligen dags för en plankstek.

Strålande sol men förmiddagen tillbringade jag framför datorn för att skriva klart min sista artikel till UFO-Aktuellt. den om sökandet efter det äggformade föremål som landade och sjönk i Djupsjøen i Norge i augusti 1947. Nu återstår bara att välja ut vilka bilder jag ska använda till den samt en bild på UFO-Aktuellts omslag.

När det väl blev paus åt jag rester på verandan tillsammans med Anneli som jobbat i landet efter att ha löst ”Melodikrysset” på förmiddagen. Sedan lite mer datorjobb för mig och efter 14 körde Anneli mig till jobbet.

Eftersom jag kom lite tidigt hann jag titta igenom en del bilder som jag tog i Norge och som jag tänker publicera tillsammans med min artikel om Djupsjøen. Bra att få det gjort eftersom jag verklige hoppas kunna bli klar md hela redigeringen av tidningen i morgon. Minus korret då eftersom Stefan måste få tid att läsa också det sista materialet.

I dag intervjuade jag en förkyld Joakim Paasikivi för en artikel om Putin och Zelenskyj. Och Paasikivi är alltid trevlig och kunnig att prata med och han tar sig alltid tid. Bra blir det.

När jag inte skrev om Ukraina blev det franska upplopp och macheteattack i Oslo. Norge har haft några underliga attacker, vem minns inte bågskytten för några år sedan. Sådana händelser sticker ut.

Jag och Björn gick över bron till Rosa Drömmar för att äta vår kvällsmat och den här gången slog jag till på en plankstek. Det var länge sedan. Kanske mest för att Rosa har lite tunna köttbitar så steken blir lite torr. Men nu sa jag till i förväg om att jag ville ha min tjock och röd och då gick det bättre även om Rosa aldrig verkar nå upp till den standard som La Barca hade på sina plankor.

I slutet av kvällen tog kravallerna fart igen i några franska städer men det såg då inte ut att bli lika allvarligt som vid tidigare tillfällen.

Klockan 01 åkte jag hem för att jobba vidare med UFO-Aktuellt och 03.15 var jag klar så långt det gick. Då saknade jag fortfarande en artikel men skickade i alla fall allt det nya till Stefan för korr.

Loading