Kursjobb, bokjobb och intervjuad

Intervjuad via mobilen och Facetime.

Var uppe vid 08 och 45 minuter senare blev jag intervjuad av Radio Skaraborg som ville prata om min stalker. Intresset har varit stort efter SVT-inslaget och stödet fortsätter. Också radions reportrar hade drabbats av stalkern och det har ju alla nyhetsmedier som jag varit i kontakt med. Så folk har koll runt hela landet.

Sedan körde jag till Kallhäll, Jakobsberg och hem efter att ha gjort några ärenden. Köpte några mappar som jag behöver till kursen bland annat.

Under dagen var också fokus på kursen som börjar i morgon och jag hade flera samtal med Tobias som jag jobbat fram rollspelet tillsammans med. I år har Tobias dragit det absolut tyngsta lasset där. Tyvärr ringde Carl-Anton var på väg att bli förkyld men vi håller tummarna för att han ska pigga på sig till i morgon. Annars får jag stanna till i Nyköping och hämta vinster och lottringar.

Men det blev alltså en del bokskrivande också. 45 kapitel hittills. Fick också återkoppling från min redaktör som var nöjd med upplägget. Nästan en miljon tecken är rätt okej.

Framåt eftermiddagen ringde Felix Herngren och vi gjorde en liten inspelningen via Facetime som producenten ville ha med i ufoserien. Några omtagningar med Felix på Mallorca och jag i Järfälla och ni kan se mig under inspelningen på bilden här ovan.

Framåt kvällen ringde Janne Enbom upp eftersom han fyllde år i går och jag försökte få tag på honom då för att gratta. Janne och jag jobbade ihop på Norrbottens-Kuriren under 80-talet och han och hans Anna är vänner till både mig och Anneli. Så jag försöker att hålla kontakten och i somras träffades vi ju hela gänget i Luleå.

Kvällsmaten blev gös med grönmögelost som smakade gudomligt gott!

Sista timmarna av dygnet ägnade jag åt att jobba vidare med kursen.

Loading