Bokjobb och kursfixande

Har suttit rätt mycket vid datorn med en kort utflykt tillåtervinningen, Polisen (för att hämta mitt nya pass) och till Handlar’n för att hämta Chris Aubecks nya bok som kom från Amazon i dag. Det ska bli riktigt intressant att läsa den eftersom Chris alltid är påläst och lyfter fram fakta som inte är så allmänt kända. Han är en ufoforensiker och ufohistoriker av rang och jag är stolt över att räkna honom som vän.

Men mest har det alltså varit bokjobb där jag nu konstaterat att nästan en miljon tecken blivit skrivna till nya boken: ”UFO – Närkontakterna som skakat världen”. Skickade över min kapitelsammanställning till Andreas Nyberg, som är min redaktör sist på kvällen så får vi se vad han säger.

Har pratat en hel del med Tobias Lindgren också som sliter med kursen precis som jag gör. I morgon blir det enbart fokus på den.

Anders Persson var vänlig nog och bjöd in mig till hans server så att jag kunde plocka ned en massa bilder och filmer som han tagit genom åren. Bland annat filmer med Anders B Johansson och från resor vi gjort plus en del UFO-Sverigeevent. Det hela kommer från gamla vhs-band som han nu ska ta med sig till kursen för att lämna över till AFU också. Plus en vhs-bandspelare.

Har varit i kontakt med en arrangör som vill ha mig som föredragshållare i februari och med ett norskt sällskap som var ute i samma ärende.

Framåt kvällen fixade Anneli kvällsmat som vi åt tillsammans, en god soppa med smörgås. Det blir inte så ofta vi äter soppa men god var den.

Fick också samtal från vännen Bengtåke som hade sett SVT-inslaget om min stalker. Väldigt många som har hört av sig efter detta och mejlen har fortsatt ramla in även i dag. Enligt SVT var det korta inslaget med mig det tredje mest lästa och sedda i går vilket inte var så illa. Bra att det får spridning.

Tobias hjälpte också till att förklara en film jag fick från USA i dag. Den ska jag visa på kursen i samband med misstolkningsdelen. Lärorik!

Vid 23-tiden hade Anneli lagt sig och strax efteråt följde jag efter. I morgon ska jag intervjuas i Radio Skaraborg 08.45.

Loading