Ny artikel om AFU och möblerna på plats

Boksortering i garaget.

I dag fick jag mejl från Bernie O’Connor som intervjuat mig om AFU och han skrev att hans artikel nu var publicerad. AFU har blivit allt mer intressant för journalister och intresserade att skriva om och förhoppningsvis ska den stora uppmärksamheten också leda till att vi hittar flera som vill ge oss sitt stöd. Artikeln är publicerad i amerikanska The Observer. Läs den här.

Annars sken solen på oss när vi satte oss vid frukostbordet där jag packade ytterligare några böcker som ska skickas till hugade läsare. Numera rekommenderar jag alla som vill köpa min bok att göra det genom Adlibris som nu tar 229 kronor. Priset har varierat under de senaste veckorna. Ljudboken kostar 134 kronor. Lite dyrare på Bokus.

Den finns givetvis att köpa på många andra håll också, till exempel på Bonniers bokklubb och många bibliotek har köpt in den. Enligt Kungliga biblioteket har 125 bibliotek hittills köpt in den.

Under dagen fick jag en fin lista på ufoböcker som en kvinna i Australien vill skänka till arkivet. Och det bästa är att hon kan skicka dem till England, dit hon ska flytta, och så kan jag hämta dem där. Lite enklare onekligen.

I rabatten.

Det har varit en strålande fin påskafton med mycket sol och ute på gräsmattan och i rabatterna börjar blommorna kika fram. När Anneli och Ylva gick ut för att gå en runda gjorde jag en insats i garaget för att sortera böcker. En del hamnade i källaren för vidare transport till veckan och en del fick hamna i påsar i garaget en tid till. Det tog några timmar men resultatet blev också att det plötsligt blev bättre med plats i garaget.

Markus, Ylva, Anneli och Niklas framför utemöblerna.

Niklas hjälpte mig också att bära ut utemöblerna till verandan plus grillen som nu står och väntar på rätt tillfälle att komma till användning. Tog också ett tag i det lilla förrådet som nu går att komma in i igen.

Pratade med Victoria och Rickard (och Mikael Karlsson) som alla befann sig på Hotell Lilton i Ängelholm och vi bokade 13–15 september för styrelsemöte där. Sak bli roligt att komma till Ängelholm igen!

Markus tar en paus.

Lunchen blev soppa och under tiden som Markus fixade den stack Niklas ut på en lång löprunda. Trevligt att sitta ned runt matbordet och prata en en stund – om Miraklet i Gullspång! Den filmen satte så många tankar igång att vi nog kommer att fundera över den i många dagar till.

När jag kört Ylva till Vällingby blev det en tur till återvinningsstationen vid ST1 för att kasta kartong och sedan hem till pojkarna och Anneli. Jag satsade några timmar på att sortera digitalt material och tömma telefonen på bilder.

Framåt kvällen lagade vi påskmiddag nummer två, nu lammstek med en smarrig sås som Markus och Anneli gjorde och båtpotatis som Niklas fixade. Sedan avslutade vi kvällen med ”Robin Hood” med Kevin Costner. En bra version.

I säng vid midnatt, till och med Niklas eftersom han skulle upp och sjunga i kyrkan i morgon.

Loading