Till Uppsala med Markus – Malmö klart

Hela förmiddagen tillbringade jag och Markus i Bälinge norr om Uppsala för att prata med firman som sålde honom hans bil. Ingen stor framgång. Vi tittade också på en del andra begagnade bilar men inte heller det ledde någon vart så vi åkte hem, via lunch på Max, och fortsätter diskussionen de närmaste dagarna.

Temperaturen gick upp till 32 grader som mest under dagen. Lite väl mycket. Man blir inte direkt pigg av det.

Grillmiddag.

Passade på att läsa lite i Peter Englund-boken och så grillade jag och Anneli och åt på verandan.

Pratade med Mikael i Ängelholm som nu har bokat en lokal för mötet i Malmö. Platsen blir Arena 305 den 15 september. Ni kan läsa mer sist i bloggen.

Inte så munter.

Sist på kvällen tittade vi på science fiction-rullen ”Apollo 18” som var så ruskig att Anneli lämnade soffan efter halva filmen. Och ja, särskilt positiv var den knappast. Innan Anneli försvann åt vi egna jordgubbar med glass.

Det blev tidigt i säng till slut.

Mötet i Malmö

Den 15 september håller UFO-Sverige medlemsmöte i Malmö. Platsen blir Arena 305 på Lönngatan 30 och det finns gott om parkeringsplatser utanför. Mötet syftar till att försöka starta en lokalgrupp eller undersökningsgrupp i Malmö som i sin tur ska samla intresserade från hela regionen.

Vi börjar klockan 14.00 med föredrag av Clas Svahn som sedan följs upp av ett föredrag av Thomas Michanek, UFO-Sveriges vice ordförande. Klockan 15.30 blir det paus till 16.30 och då finns det möjlighet att fika på det café som finns i samma hus. Vi kommer också att ha försäljning av böcker, tidningar och prylar.

Denna del av dagen är öppen för alla, även icke medlemmar.

16.30 börjar den interna delen som enbart kommer att vara öppen för medlemmar i UFO-Sverige. Den som efter de in ledande föredragen känner att han eller hon vill gå med i föreningen kan lösa medlemskap på plats.

Då kommer Tobias Lindgren att berätta om ufobilder och Clas Svahn tar åhörarna med bakom kameran från inspelningen av TV4-dokumentären ”Ufo-mysteriet med Felix Herngren” samt flera intressanta ufofall ur hans senaste bok. Mötet avslutas senast klockan 18.00.

VIKTIGT: Antalet platser är begränsat till 50 så vi vill gärna ha föranmälan på info[at]ufo.se. Endast den som förhandsanmält sig kommer att släppas in.

Loading