Kategoriarkiv: Okategoriserade

Backdags och Berit

Bild
En dag i backen. Åtminstone för min kära familj som har susat omkring i Rommes liftsystem medan jag har suttit i restaurangen och knattrat på nästa bok. Solen sken som den aldrig hade lyst förut men det blåste rätt snålt så jag var rätt nöjd att slippa utmana naturen allt för mycket.

Vid 12-snåret strålade vi samman i matsäcksstugan för några mackor innan jag drog in till Borlänge för en kortis och de övriga snurrade vidare på den lilla snö som tillverkats i backarna.

Just nu har vi genomlidit svenska folkets underliga röstande i den tredje melodischlageruttagningen där man skickade en hoppande skånska till finalen när vi som satt hemma hos Berit B hade hoppats på tjejerna pastell som dock verkade glada över att få en andra chans i Kiruna. Att Barden och hans gäng tog enabbaste vägen til Globen hade vi väl kunnat misstänka men trodde nog att Patrik Isaksson skulle visa sig ha flera fans där ute.

I vilket fall är vi alla proppmätta efter att ha gjort tre pizzor i ugnen och proppat i oss så mycket vi orkade av dem. Har också hunnit överdosera på Pommac. Barnen har hittat en trumma som Berit har i teverummet och bankar på den så gott de kan.

Själv fortsätter jag att hosta så där lite lagom och känner mig fortfarande sömnig trots att jag tog en catnap framför teven innan vi drog till Berit. Veckan som gick har nog tagit ut sin rätt och det är bara att hoppas på sovmorgon i morgon.

Berit och Anneli i pizzabakartagen.
Bild

 731 total views,  1 views today