Dagsarkiv: 05 januari 2018

Ny låda från USA


I dag kom ännu en låda från USA med material från Wendelle Stevens samling. Ni kan se den här ovan. Jag har gått igenom den och satt in papper i pärmar (åtta nu) som jag redan hade påbörjat efter förra paketet och sedan har jag kopierat över material från diverse cd-skivor till min egen externa hårddisk samt till ytterligare en som sedan ska till AFU.

AFU fortsätter att växa, det kan sägas hur ofta som helst. Just nu jobbar vi med att få hem en mycket fin donation från Nya Zeeland, ett antal lådor som kommer att komplettera det jag och pojkarna räddade i Eureka för ett par år sedan. Den här gången är det Håkan Blomqvist som har lyckats fixa det hela!

Men det finns mycket annat som vi borde rädda. Men som vi helt enkelt inte har vare sig råd (transporter) eller plats till just nu. Det är oerhört frustrerande att vara i det läget för risken är stor att fina samlingar försvinner (alltså kastas bort) om vi inte har möjlighet att ta hand om dem.

Här hemma har det varit lite sjukstuga med Anneli som åkt på flunsan och jag en lättare variant med värk i kroppen. Anneli kryade på sig framåt kvällen medan min värk är den samma. Bara att hoppas att den inte tar någon annan väg.

I dag fyller min badmintonmotståndare Stefan ett antal år som jag bara hoppas ska bidra till att det blir jag som tar hem 2018 års spel. Men det är nog inte så säkert. Stefan är en seg typ som inte ger sig så lätt och till och med kan visa upp bra spel då och då. Ungefär som jag alltså. Det är väl därför som vi är så jämna. Vi överraskar sällan.

Det har mest blivit enklare sysslor gjorda i dag på grund av situationen i kroppen. Har varit ett par vändor på tippen och dessutom en sväng till affären för att handla. Dessutom lagade jag mat till mig och Markus när Anneli var som tröttaste i kväll och så hängde jag och Markus tvätt. Men överlag ingen större fart. Satt i soffan med Anneli och såg på en halv film dessutom men På spåret lyssnade jag på från köket då jag höll på med Wendelle Stevens-materialet.

Pratade en stund med min redaktör Andreas också.

 452 total views