Dagsarkiv: 10 januari 2018

Vitt och vackert

När jag vaknade i morse var världen vit och vacker men det gick över framåt dagen så när jag gick genom parken till jobbet var det mulet och mörkt. Precis som det oftast är på vintrarna.

Men bilden ovan tog jag i alla fall vid 10.30-bläcket och den kan vara trevlig att titta på för den som vill minnas denna vinterdag på bästa möjliga sätt.

Förmiddagen ägnades åt årets första badmintonrunda med Stefan. Måste erkänna att kroppen inte var i bästa skick efter flunsakänningen vilket visade sig i att jag inte riktigt orkade med. Får vara nöjd med att jag vann ett av tre set i alla fall och inget ska ta ifrån Stefans hans insats. Det hela slutade 12–15, 15–11 och 12–15. Och vi hade ett antal riktigt bra bollar. Kul som vanligt!

Sedan bar det hem för lite lunch innan det var läge att sätta sig med paddan på bussen och besvara lite mejl.

Bra kväll på jobbet med Simon, Erik, Mia och Björn. Ett fint gäng det också precis som när det är Åke och Karin. Över huvud taget är det roligt att gå till jobbet och en ynnest att få arbeta med dessa kompetenta yrkesmänniskor.

Mat blev det också. I dag med Björn på Ewog på Lilla Essingen. Då handlar det om thaimat och det kan bli lite enahanda. Men eftersom det var ett tag sedan vi var dit så kändes det fräscht. Men längtar lite efter att Lilla Asien åter ska öppna efter helgerna.

Diskuterade årets Melodifestivalbevakning med en chef på Kultur och fick dessutom ett annat bra besked från en annan chef, nämligen att vi får tillbaka en nyhetstjänst som vi varit utan under nästan exakt ett år. Mycket bra. Jag har jobbat hårt för att få detta till stånd och det var riktigt positivt att nu se att allt har gått den väg som jag arbetat för och hoppats på.

När jag kom hem pratade jag med Niklas en stund. Han var lite orolig för hur mormor mådde och det kändes bra att kunna berätta att hon nu verkar på bättre efter sin punkterade lunga.

I säng 02.30 blev det efter ett par hårda mackor med mjölk.

PS: Den här bloggen blev lite stympad i går eftersom vårt webbhotell stängde den för underhåll när jag som bäst höll på att skriva…

 537 total views