Dagsarkiv: 11 januari 2018

Spännande bild och föredragsskrivande


Pratade med Eniro om förnyad närvaro på företagets sajt också under det kommande året. Eniro har visserligen tappat en del när det gäller antalet besökare, inte minst till Google och Hitta, men det kan ändå ha ett värde för UFO-Sverige att vara med där. Vi har dessutom rabatt så nu satsar vi ett år till.

Jobbade en stund med ett föredrag jag ska hålla på tisdag. Det är ett kort föredrag på bara trettio minuter vilket ställer till det. Det är väldigt sällan som jag pratar så kort. Faktum är att det är svårare att hålla sig kort än att prata på ett par timmar när man kan ett ämne. Spökraketerna i det här fallet.

Efter lunch blev det styrelsemöte i klubben på jobbet. Kom in i mötet efter en stund men det är alltid viktigt att försöka hinna vara med något lite i alla fall.

Pratade en stund med Håkan E också. Han behöver köpa nytt Filemakerprogram eftersom han uppgraderat datorn. Och en sak vet vi, det är aldrig billigt att köpa nya program.

Bilden ovan går till en blogg jag skrev under kvällen. Frågan är om detta är en bild av ett nytt och topphemligt amerikanskt flygplan, en SR-72. Alltså efterträdaren till SR-71 som så ofta har flugit längs den svenska sydostkusten.

Själv är jag tveksam. Men bilden är trots allt spännande. Men ärligt talat så kan den lika gärna föreställa ett hemmabygge, kanske till och med ett slags bil som går att köra på en startbana.

Inte lika kallt ute i dag som i går vilket märktes både när jag gick från tunnelbanan och när jag senare på kvällen gick till Lilla Asien med Björn. Där blev det Hoisinanka – det var länge sedan!

Eftersom det var sista dagen på passet i dag blev det midnattsfika med Erik, Björn och Simon.

Så fyra arbetsdagar är slut och nu väntar den bästa av ledigheter – fredag till och med tisdag.

 499 total views