Dagsarkiv: 20 juni 2018

Seg dag men piggare på slutet

Försökte verkligen sova ut i dag för att få lite vila för min rygg som var riktigt eländig i går. Så eländig att smärtan gjorde att hela kroppen blev drabbad och det kändes som om jag åkt på en miniinfluensa. Vaknade några gånger men undvek att gå upp så länge jag kunde men framåt 10 så var det ingen idé att sanna kvar i sängen längre.

Det tråkiga är att jag tappar matlusten totalt när jag åker på ryggproblemen, då är det smärtan som regerar och magen får ta en del av den smällen också.

Framåt 12 tittade Gunnar in för att hjälpa mig med att kolla elen i uttaget på verandan eftersom vi misstänkt att det kunde vara en dålig kontakt där som har gjort att jordfelsbrytaren löser ur så fort vi ska grilla och tänder kolen med en eltändare. Men det kunde Gunnar avfärda. Inte heller elgaffeln verkade vara problematisk men när vi grillade flintastek senare i kväll körde vi med en ny tändare och då fungerade allt bara bra. Så kanske var det ändå något med den gamla tändaren.

Jag åt i alla fall lite pliktskyldig lunch innan jag satte mig och sorterade en massa klipp och bilder med astronomi- och rymdfartstema som jag fick av Bertil Falk när jag och Carl-Anton träffade honom i fredags. En hel del kul saker där, inte minst en bunt Nasabilder.

Förhoppningen om att ägna hela dagen åt UFO-Aktuellt gick dock i stöpet då jag inte ville sitta för mycket framför datorn. Men ytterligare två sidor blev i alla fall klara under sena kvällen så lite blev gjort. Och då började också kroppen må bättre.

Medan jag har suttit och sorterat i soffan har teven fått visa VM-fotboll. Inga supermatcher i dag men jag lyckades i alla fall tippa alla tre rätt (då det gäller vinnare) och har nu 13 av 20 rätt i vårt VM-tips på jobbet. Inte så imponerande tyvärr.

Pratade en stund med Anna i Stockholmsföreningen om en artikel hon har skrivit men som jag hade lite synpunkter på. Vi kom överens om att hon skulle vinkla om den så att den blev tydligare fokuserad på Gary Heseltine, den tidigare brittiska polis som nu undersöker ufofenomen. Förhoppningsvis kan jag få md artikeln i UFO-Aktuellt.

Under dagen gjorde jag också klart med Kulturföreningen Ordmån i Piteå som jag ska vara talare inför i november. Det ska bli riktigt kul eftersom jag får möjlighet att prata om mitt författarskap och de ämnen som jag brinner för. En helt ny publik dessutom!

Avslutade alltså dagen vid datorn med lite brevsvarande och kom i säng före 01. Bara att hoppas att morgondagen ska bli mera produktiv.

 407 total views,  1 views today