Dagsarkiv: 25 januari 2019

Mera snö och lunch med Erik


I dag var världen vitare än vit när jag drog upp gardinen. Vinter på riktigt. Och ett gäng minusgrader också. Men jag startade inomhus med att leta reda på en bild som Anders Berglund sökte efter och som han ska ha till en artikel i ett kommande nummer av UFO-Aktuellt. Har rätt många pappersbilder som ännu inte blivit skannade så det tog en stund att hitta den men nu finns den där, färdig att skanna.

Men snart var det dags att gå på skiftet igen. Men först blev det lunch på Björk Bar & Grill i Hotell Marriott vid Lindhagensplan där jag, Mia och Pontus bjöd Erik, som snart tvingas sluta hos oss på DN, på fin lunch. Riktigt trist att Erik slutar. Och obegripligt eftersom han är multikompetent och skicklig. Vi på nattskiftet kommer att sakna honom mycket, inte minst hans klockrena Göteborgshumor.

I vilket fall blev timmarna på restaurangen positiva och trevliga. Rödbetssoppa och Wallenbergare med potatismos är aldrig fel. Men tyvärr var Mia tvungen att gå lite tidigare eftersom hon var den enda av oss fyra som hade börjat jobba. Därför saknar vi henne på bilden här ovan.

När vi kom till jobbet var det dags för ett möte med Kultur om Melodifestivalen och sedan ett annat litet möte med Lena som har hand om schemat.

Resten av kvällen gick i Trumps tecken med hans tal som gjorde slut på 35 dagars stängning av de federala myndigheterna i USA och sedan en hel del annat som hade med det att göra.

Men jag kom i alla fall iväg till Lilla Asien för en 14-bitars sushi till slut – klockan 21. Lite sent. Men buffén hade gjort sitt och jag var inte jättehungrig.

Hemma var Markus vaken så vi pratade en stund innan han gick och lade sig.

Utsikt i morse.

327 total views, no views today