Dagsarkiv: 01 februari 2019

Fest för Simon hos Björn


Även i dag har jag ägnat mycket tid åt att förbereda Mellot och att jobba med manusen som Emma tagit fram till vår webbteveserie ”Mysteriejakten” som ska spelas in på onsdag och torsdag. Där har ni egentligen det mesta av min dag summerat!

Ute har det snöat en del men blev inga större katastrofer så när Markus åkte och handlade framåt eftermiddagen var det helt okej att köra.

Fick okej från ytterligare en person som skriver på mitt lilla upprop för att hitta pengar till AFU. Listan växer men det finns folk kvar som jag inte har hunnit skriva till. Jag vill ju få både svenska som utländska namn under dokumentet.

Under kvällen blev det middag hemma hos Björn Nordström tillsammans med Adam Svensson och Erik Nilson för att fira av Simon Löfroth som slutade i början av januari. Simon har gått till SVT för att jobba vidare där som livechef. Riktig julstämning med tunga flingor på vägen dit.

Det blev en riktigt bra kväll med god mat och dryck och många glada historier. Både Simon och Erik har ju slutat hos oss nu så det var ju lite dystert att konstatera just den saken. Bara att hoppas att de kommer tillbaka vid tillfälle någon gång i framtiden eftersom är riktigt duktiga journalister.

Det tog en stund att ta sig hem och jag fick ringa Markus för att bli hämtad i Vällingby 01.30 då sista bussen hunnit gå. Snällt av honom att ställa upp och hämta mitt i natten.

En stackare som drabbats av något i tunnelbanan vid Fridhemsplan när jag åkte hem.

Mer kommer.

327 total views, 1 views today