Dagsarkiv: 21 april 2019

Fortsatt skrivjobb och snuvig Anneli

Anneli är ordentligt snuvig och dessutom verkar det bli hosta av det hela. Som om det inte räckte med den onda foten. Själv har jag klarat mig ännu så länge vilket jag tackar för. En förkylning nu skulle ställa till det ordentligt och bromsa mitt skrivande av den engelska delen av AFU-boken.

Och det var i den änden dagen började. Jag satte mig vid datorn och skrev igenom ytterligare några kapitel. När lunchen kom blev det paus men sedan fortsatte jag en stund därefter med lite extra tid till mitt förfogande då jag tagit ut en friskvårdstimme i dag.

När dagens pensum var fyllt hade jag hunnit färdigt till och med kapitel 42 av de 50.

Har försökt att mejla med lite folk under dagen men det verkar som att alla stängt av sina datorer och telefoner och tagit påsklov. Vilket inte är så bra eftersom jag behöver svar på en del frågor. Bara att hoppas att några vaknar till liv i morgon.

Om ni inte känner till Mick West som driver Metabunk så kolla in det han skriver. Alltid kunnig och alltid vettig. En person där kunskap och källkritik står främst – så som vi alla borde vara. Nu har han skrivit en artikel om hur vissa reflektioner i en kamera kan skapa spännande ”ufon”. Inget som är okänt för oss inom UFO-Sverige men som de flesta i allmänheten inte vet om.

Mick Wests artikel handlar om ett speciellt slags linsreflex som skapar små runda föremål med prickar i sig. De kan bli väldigt tredimensionella och tydliga och se ut att sväva i luften framför fotografen trots att de i själva verket enbart befinner sig inne i kameran.

Mat blev det på La Barca i form av pizza.

Det är ett trevligt gäng att jobba med här på DN.se. Bra och duktigt folk rakt igenom. Lättsam stämning men samtidigt stenfokus när något händer. Själv bevakade jag presidentvalet i Ukraina i kväll plus en massa annat. Som vanligt.

Pratade en stund med Niklas under dagen. Han försöker få sin nya teve att fungera för Netflix också. SVT Play är okej, men inte Netflix. Något att jobba på. Markus har dammsugit hemma vilket vi alla är glada för.

 339 total views,  1 views today