Dagsarkiv: 21 maj 2019

Hjälper podd med ufointervjuer


Om ett par veckor ska jag vara med i podden ”Paranormalt” och prata ufo. Så när jag på morgonen fick ett samtal från en av producenterna som ville ha hjälp att få tag på två vittnen så var det bara att börja ringa.

Det var faktiskt fem år sedan, nästan på dagen, jag pratade med Mikael och Susanne som var huvudvittnen i Vittsjö när ett cigarrformat föremål gick fram över området 1988. Men båda svarade och var villiga att ställa upp.

Just Vittsjöhändelsen har jag skrivit om i ett par böcker och det intressanta med en är att säkert hundratals människor såg föremålet. Lokaltidningen blev nedringd av personer som ville berätta.

Även om det finns indikationer på att det kan finnas en naturlig förklaring till händelsen är den som så ofta mer komplicerad än vad man från början kan tro. Det var inte enbart det zeppelinarformade föremålet som rapporterades utan också andra saker, som ett slags roterande svamp på en väg där paret körde.

Spännande historia som nog kan bli en bra podd.

Har fortsatt med att sortera en del digitalt material från min Israelresa och så ringde jag Bevan, vår gamle UFO-Sverigeordförande, och pratade en stund.

När jag, Anneli och Markus satte oss vid lunch för att äta köttbullar och makaroner och lite laxmackor passade vi på att titta på ett avsnitt ”Seinfeld”, det var ju ett tag sedan för min del.

Under dagen fick jag frågor från flera som ville att jag ska komma och hålla föredrag i höst. Ett i Mariefred och ett i Linköping. Vi håller på och diskuterar detta just nu så vi får se vad det blir av det. Den svåra biten är ju att hitta ett tillfälle som jag är ledig på.

På jobbet hade jag en ganska lugn dag, hann prata med lite folk om efterskörden efter Eurovision. Mat blev det med Björn, Rosa Drömmar blev målet där det serverades en riktigt bra asiatisk kycklinggryta.

På bilden ovan kan ni se vårt överlämningsmöte på jobbet i dag, då dagen lämnar över till oss på natten. Frida H, Frida S, Ulrika B, Pontus R och Björn N.

Hem efter 01.

 328 total views