Dagsarkiv: 30 maj 2019

Frimärken och kyliga vindar


I dag fick jag ett paket med två Tintinkalendrar och några nya svenska rymdfrimärken från Ole Brænne som varit förbi DN innan jag hunnit hit för att jobba. Det är ju 50 år sedan Apollo 11 och ”Örnen” landade på månen och kanske kan jag tycka att det är lite konstigt att den svenska posten inte har valt att visa Buzz Aldrin, svenskättlingen, som blev den andre mannen på månen, på ett av de tre frimärkena.

På tal om frimärken så vann jag en auktion härom dagen och igår kom en och en halv flyttlåda med album med förstadagsbrev. Jag började gå igenom dem natt och fortsatte i dag och det är givet att mycket blev dubbletter men också en hel del nytt.

I dag var vi fyra kring lunchbordet med båda pojkarna och Anneli på plats. Det blev rätt enkelt eftersom ingen av oss har hunnit med att handla den senaste veckan men köttbullar och makaroner går alltid hem.

Innan jag gick hemifrån började jag skriva på en summerande artikel om mitt kommande föredrag om AFU som jag ska hålla på MUFON:s 50-årsjubileum i slutet av juli. Fick nästan klart den i sin helhet men måste nog putsa vidare på den i morgon.

En ganska sansad kväll med avbrott för ett matbesök på Lilla Asien tillsammans med Björn som var nära att liva på en svart hund som låg och vilade på en svart matta inne på restaurangen. Men allt gick bra.

Mer kommer.

 398 total views