Dagsarkiv: 12 oktober 2020

Klar med artikel och nytt jobbpass

Mars i sydsydväst när jag kom hemn 01.30 och ett flygplan till höger.

Under förmiddagen skrev jag klart en ny artikel för Historiska brott & mysterier, det tog några timmar ytterligare från det att jag startade i går. Fick i alla fall bilder och bildtexter klara också så jag kunde mejla iväg det hela till min redaktör på tidskriften. Tycker att artikeln som handlar om den ”mystiska” satelliten Black Knight blev bra och upplysande.

Anneli, som jobbade hemma i dag, fixade lunch på diverse rester och då hade till och med Markus kommit upp efter att ha tittat på ”Gotham” till sent i natt. Den serien verkar helt okej. Men jag har bara sett sammanlagt en kvart så det räcker ju knappast för att göra en helhetsbedömning.

I dag gick jag på skiftet igen och ska jobba till och med torsdag. Ett fyradagarspass som slutar med en långhelg. En bra arbetsvecka får man hoppas.

På väg till jobbet läste jag vidare i Simon Winchesters ”Perfektionisterna” som handlar om hur den moderna världen kom till och om de människor som skapade den. Så här långt mycket intressant som historieskrivning ur ett lite ovant perspektiv. Rekommenderas.

Bra tryck på jobbet blev det men jag höll mig ganska mycket i liven. Några artiklar blev det också och det gick som vanligt inte att undvika Trump.

Vid 18-tiden gick jag ned till Lilla Asien och köpte med mig en Hoisinanka som jag sedan åt i min ensamhet på redaktionen. Inte för att jag var ensam på själva redaktionen men i köket var det väldigt tomt just då. Papperstidningsredigerarna äter först efter 19 då första upplagan gått iväg och Mia gick efter mig i dag.

Kvällen avslutades lugnt och Mars lyste fint i sydsydväst när taxin stannade hemmavid. Då var klockan 01.30 lite drygt. Ni kan se en bild av planeten över vårt hus här ovan.

Flammor.

När jag kom hem låg Holger Nilssons profetiska tidskrift ”Flammor” i brevlådan. Ja, vad ska hända? Om vi kikar på omslaget verkar det ge en ledtråd. Men Holger Nilsson har gett ut sin tidskrift under rätt många år nu och ännu ingen Jesus i sikte.

Tog hand om tvätten och åt en kavringmacka innan det var sängdags framåt 02.30.

 74 total views,  2 views today