Ufojobb och besök på NetOnNet


Det blev ingen sovmorgon i dag heller eftersom en person jag sökt ringde mig i ottan. Så det var bara att gå till datorn och sätta sig. Först skrev jag en artikel om hur Johan Gustafsson flugits till Sverige för DN.se eftersom jag fått fram uppgifter om detta. En fråga som Margot Wallström vägrade svara på vid måndagens presskonferens.

Ni kan läsa artikeln här.

Men sedan blev det en timmas jobba med UFO-Aktuellt. Fick ett par sidor till gjorda innan jag gav mig av till NetOnNet för att handla födelsedagspresent till Anneli (senare i juli) och ett extra minneskort till navigatorn.

Tog en stund och laddade ned nya kartor till navigatorn också men de hann inte laddas klart innan jag fick ge mig av till bussen. Så jag får kolla senare i veckan om fartkamerorna hängde med som de skulle. De försvann senast.

Pratade med Ernst, som är kvar på sjukhuset. Han längtar hem men vet inte när det kan bli. Hoppas på i morgon.

Framåt kvällen ringde Kaj och berättade om ett skumt samtal från en kvinna som påstod att hon råkat föra över 2.000 kronor till UFO-Sveriges konto (oklart vilket), pengar som skulle till en kompis. Hon ringde från 0730-839555, ett nummer som visade sig vara utan abonnent. Det hela var givetvis någon slags försök till bluff. Frågan är hur bluffen skulle ha utförts.

Fick dubbelt sällskap till maten i dag. Staffan Kihlström hörde av sig och Björn Nordström hängde på från jobbet. Det blev Lilla Asien och en trevlig matstund där. Ni kan se Staffan och vår mat på bilden ovan.

En betydligt lugnare kväll i dag än i går. Det tackar jag för.

233 total views, 1 views today