Ufo-Expo

Bild
Så var det dags för UFO-Sveriges stora Ufo-Expo i Karlstad följt av riksstämma senare på dagen. På bilden ovan ser ni undertecknad och Anders Persson i färd med att hålla ett tandemföredrag om ufo i Värmland där vi körde två videokanoner med film (Anders) och Power Point (jag) parallellt. Det blev riktigt bra.

I lokalen utanför pågick utställningen mellan 10.00 och 17.00. Tyvärr var det klent med besökarna men de som kom var mycket nöjda. Nya Wermlands-Tidningen besökte utställningen medan Värmlands Folkblad satt med under den första av de två föredragen Vi hade nämligen så mycket att berätta från UFO-Sveriges Värmlandsprojekt 2002 och 2004 att det tog mer än två timmar sammanlagt.

Klockan 17.00 var det dags för årsmötesförhandlingar, själva riksstämman, i samma lokaler. Där mötte representanter från UFO-Karlskoga, Skaraborgs UFO-förening, AFU, Stockholms UFO-förening, Enköping-Sala UFO-förening och UFO-Väst upp. Styrelsevalet blev odramatiskt och för er som undrar så blev jag omvald på två år.

Väl klara med alla formaliteter packade vi ihop hela utställningen på rekordtid. Det går så mycket snabbare nu sedan vi bytt ut de gamla plåtskärmarna mot andra i styv kartong. Ut med allt i hyrbilen och sedan iväg på stan för att ta en bit mat. Vi hamnade på utmärkta restaurangen Score på Kungsgatan. För min del blev det en blodig oxfilé med bakpotatis och en iskall öl. Första maten sedan frukost!

Resten av kvällen förflöt i lugnets tecken. Anders P styrde hem till Göteborg (dit han lyckades hitta trots en felsväng som tog honom mot Årjäng!) och vi andra satt och gaggade en stund över en pilsner på mitt och Håkans rum.

Här ser ni mötesordförande Anders Persson och sekreterare Mats Nilsson framför några från de församlade grupperna.
Bild

Loading