Hemmajobb, DN-besök och handling


Sov till lite före 09 och det kändes fint och jag tror att jetlaggen är under kontroll redan nu. Anneli gick upp och lyssnade på Krysset medan jag tvättade och körde till tippen med en massa lådor och annat skräp från garaget. Sedan gick jag ut och rensade i landet under Annelis ledning, annars hade jag väl dragit upp jordgubbarna med rötterna istället för ogräset.

Lunchen blev sill och färskpotatis på fredagen. Nu känns det att man är hemma i Sverige.

Slog en signal till Tobias som satt och jobbade på AFU. Han och Johan hade precis gjort en ny podd om olika teorier som finns när det gäller ufogåtan. Men jag ville prata med honom om UFO-Sveriges medlemsmöte i Göteborg den 24 augusti. En träff som är till för alla medlemmar i UFO-Sverige. Är du inte redan medlem så bli det och kom till mötet!

Har fortsatta att sortera ljudfiler från USA-resan, bilderna blev grovt klara i går, men nu blev inspelningarna daterade och märkta ordentligt så att jag kan använda dem för artikeln jag kommer att skriva om konferensen i nästa UFO-Aktuellt. Men mest har det varit hemmajobb med några tvättmaskiner till och en liten insats vid strykbrädan plus att jag och Anneli gick över till en av grannarna och vattnade blommorna. Det senare gjorde jag och Markus för en annan vän också lite senare på dagen.

Eftersom min jobbdator inte fungerat ordentligt sedan jag kom hem från USA åkte jag in med den till it-avdelningen på jobbet. Så där är den nu för att gås igenom. När jag och Markus ändå var där hälsade vi på jobbgänget som satt där i sin ensamhet denna nyhetsfattiga lördag. Kul att träffa dem igen så här i semesterhalvtid. Ni kan se mig och Markus på DN-redaktionen på bilden här ovan.

Det blev grillning på verandan i kväll och ett gäng av de Taylor and Jones-korvar vi just hade köpt blev föremål för ätning. Vi hade handlat rätt mycket över huvud taget med tanke på några kommande grillbjudningar vi ska ha här.

Egentligen skulle Markus ha åkt till Rättvik för att spela golf i dag men han hade ont i en höft och bestämde sig för att hoppa den tävlingen så istället, efter maten, såg vi ”Spider Man 2” på teve.

Jag och Markus hjälpte också Anneli med att byta bandage på hennes sår på benet och det såg ut att läka ganska bra tycker jag.

Har inte gjort så mycket ufologiskt i dag utom på listan då jag fotograferade av 130 sidor dokument till en ufogrupp i USA. Lite annat blev det också då jag har hållit kontakten med en man i USA som lovat skicka oss en del material och då fick veta att han har tillbringat de senaste dagarna med att leta igenom olika lagerutrymmen efter sådant som han kan skeppa till oss. Fantastisk!

Har också skickat bilder på en massa böcker som en kille i Skåne är intresserad av och som jag hoppas att han ska köpa så att vi får in pengar till AFU.

Till slut kom jag i säng vid 01.30.

Markus med den välfyllda kundvagnen.

Några Taylor and Jones-korvar förädlas.

Och hamnade på tallriken.

Skeptiker tillhör inte alltid världens snällaste människor. Den här kommentaren dök upp på Robert Sheaffers sida efter hans artikel om den första dagens talare (där jag var en) på Mufons symposium. Jag svarade men har inte fått något försvar tillbaka. Någon charlatan är jag definitivt inte.

 448 total views,  2 views today