Styrelsemöte och hemma igen

Anders Berglund ledde mötet.

Vi åt en mycket god frukost medan en hoppfull sol sken in i köket hemma hos Claes, Åsa och Clara på morgonen. Målet var att försöka ta oss hemåt senast en stund efter 10 och det klarade vi utan problem.

På vägen pratade Anneli med sin bror Thomas och vi ringde också upp Anders på AFU för att diskutera en del frågor som jag behövde få klarhet i innan styrelsemötet för UFO-Sverige i dag.

Och vi var hemma i god tid, hann packa ur bilen och äta en snabb lunch innan mötet drog igång klockan 13. Det blev ett långt möte men vi fick också mycket diskuterat, vilket är bra. Och det är förvånansvärt hur bra mötena via Zoom fungerar. Där har vi vant oss snabbt och det känns inte längre som om vi faktiskt måste ses fysiskt.

Vi beslutade också att hålla nästa styrelsemöte den 28 mars men viktigare för den breda massa – den 30 maj klockan 13 blir det årsmöte, alltså riksstämma. Exakt hur den kommer att utformas är ännu inte bestämt men det var många av oss som ville något lite extra som kan locka många att lyssna och delta.

Under eftermiddagen hjälpte jag en brittisk ufolog som bett mig hitta någon i USA som kunde ta hand om en person som ville komma med i en grupp för personer som anser sig ha blivit ombordtagna. Eftersom jag känner en sådan person i USA så skrev jag till henne och så var de båda sammanförda.

Under dagen konstaterade jag också att gårdagens insats för att hjälpa en dansk observatör att identifiera det hon sett och fotograferat på himlen hade gått bra. Hon tackade så mycket och var väldigt nöjd med den hjälp hon fått. Sådant känns positivt.

Anneli lagade en god fläskytterfilé i ugnen och sedan såg vi på ”Tunna blå linjen”.

Avslutade kvällen med några timmars datorjobb och med att läsa i Avi Loebs ”Extraterrestrial” och med att skicka in UFO-Sveriges utredning om ett fall i Botkyrka för en tid sedan till observatören. Nu får vi se vad hon säger om den.

I säng efter 01.

 122 total views,  1 views today