Badminton och en rad intervjuer

Jag lyssnar på låtarna i den andra deltävlingen.

På förmiddagen jobbade jag vidare med att lyssna igenom min intervju med Avi Loeb och hann med ungefär halva innan jag tog en paus för att bli hämtad av Stefan och så åkte vi till Komethallen för en runda badminton.

Det var smockat på parkeringen men nästan alla var golfare och som vanligt var det i princip tomt i vårt omklädningsrum och på banan.

Det blev en bättre match sett ur mitt perspektiv (och jag tror också Stefans) och med många roliga bollar. Jag lyckades vinna med 14–16, 15–10, 15–6 i en svängig match. En vinst jag behövde.

Tillbaka hemma hade Markus lagat köttbullar och makaroner.

Innan jag kom så långt hade jag hunnit vara med på ännu en presskonferens för att lyssna på låtar inför en kommande deltävling i Melodifestivalen. Sju låtar vara fem från debutanter. Ni kan se mig lyssna här ovan.

Och hur lät det? Tja, det fanns en del som fastnade lite den här gången men jag har ännu inte hört någon som kan ta hem finalen i Rotterdam. Men många låtar återstår! Kanske borde vi skicka Stefan Roslund dit. För Stefan brukar låta mig lyssna på inspelningar av det band han spelar i, bara på skoj eftersom de inte lämnar rummet där de repar, och ibland låter det inte alls dumt!

På jobbet blev det mycket att göra. Inledde med att intervjua Richard Bergström om det nya Astra Zeneca-beskedet, sedan biståndsminister Per Olsson Fridh om att Sverige i morgon kommer att besluta om att satsa ytterligare 100 miljoner på Covax och därefter generaldirektören för Finlands motsvarighet till Folkhälsomyndigheten Markku Tervahauta om läget i Finland just nu. Allt inom tre timmar.

Jobbade på med olika liverapporteringar, den om riksrätten mot Donald Trump och den som vi har drivit länge nu (ett år om några veckor) om coronaviruset.

Frida Sandgren förbereder mötet.

Vi hann också med att hålla ett avdelningsmöte innan klockan blev 17 där jag, Juan och Frida S satt i ”Bion” medan övriga var på plats via videolänkar. Då passade jag på att uppdatera alla om hur mitt och min skyddsombudskollega Hans arbete nu går in i en fas där vi kommer att kontakta alla på redaktionen.

Ufomässigt sett tog jag emot en artikel från Philip Mantle som vi nu kommer att översätta och publicera i nästa nummer av UFO-Aktuellt.

Kort matrast med en tunnbrödrulle från Nyhetsgrillen och sedan fullt fokus på riksrättsprocessen som slutade med att jag skrev en artikel vid 01.

Och så fick Raili sin andra vaccinspruta i dag. Allt gick bra och hon mådde fint även efter denna.

 120 total views,  1 views today