Rundringning och stormöte

Hans pratar med systemstöd.

I dag blev det fokus på mitt och Hans Arbmans arbete med att ringa runt till alla på redaktionen vilket innebär något upp emot 230 samtal. I dag klarade vi av 55 ungefär. Det vi ska kartlägga är hur folk har det när de arbetar hemma. Många har suttit hemma sedan i mitten av mars och det innebär givetvis att det kan bli ensamt och dessutom uppstå fysiska arbetsmiljöproblem.

Under dagen deltog vi i ett stormöte som leddes av Peter Wolodarski där vi fick möjlighet att göra en första redovisning av det vi håller på med. Och det finns ett mycket stort intresse från alla parter. Särskilt roligt är det att redaktionsledningen och skyddsombuden gör allt detta i fullständig samstämmighet. Enda målet är att göra allt så bra som möjligt för alla medarbetare.

Ringandet fortsätter i ett par dagar till, och kanske längre. Vi får se hur långt vi hinner. Ni kan se min kollega Hans på bilden här ovan.

Jag tog mig hem vid 19.30-tiden för att titta på ”Antikrundan” med Anneli och sedan den utmärkta serien om hjärnan. Men jag har också hjälpt till med lite uppgifter som ufologer på olika håll har efterfrågat. Samtidigt händer det mycket på AFU där Leif åter har skannat ett stort antal tidskrifter som nu erbjuds ufologer över hela världen att få tillgång till.

AFU är en fantastisk verksamhet som dagligen förser intresserade med kvalificerad information. Ett i alla stycken levande arkiv för dem som som faktiskt vill veta något.

Stort uppslaget.

I dag fick jag också några bilder av den artikel om ufoutställningen i Köping som var publicerad över tre sidor och nästan hela förstasidan i Arboga Tidning i går. En riktigt bra artikel av journalisten Michael Sandsjö. Välskriven, korrekt och intressant. Han har bland annat intervjuat Ingvar Damm om hans minnen från den tiden och undertecknad om lite annat.

När kvällen var på väg att ta slut ringde vi och pratade med Niklas som nu har jobbat sina första fyra dagar på TT:s politikredaktion. Han var mycket nöjd och glad över hur allt hade fungerat. Och tyckte väldigt mycket om gruppen han nu hamnat i.

Sedan blev det sängen, före midnatt!

 139 total views,  1 views today