Hemarbete och intervjuer

Försökte hinna i kapp med lite disk, tvätt och undanplockning hemma i dag men det gick kanske inte riktigt hela vägen. Fortsatte också att ringa och intervjua personer som jag behöver till en artikel jag jobbar med och som ska ut på DN.se och i tidningen några dagar senare.

Tog också en liten frimärkspaus och gick igenom det stora album med dubbletter med rymdfrimärken som jag fick av Gunnar när vi var i Sala och faktiskt, hittills har jag hittat 20 nya märken som jag inte hade. Inte illa alls. Och då har jag ändå alla ryska frimärken kvar att kolla av.

Har också jobbat vidare med en del frågor kring ommöbleringen på DN. Började innan bussen gick och fortsatte när jag kom fram till jobbet.

På vägen hann jag också prata med en producent på ett större produktionsbolag som ville diskutera min medverkan i en ny poddserie och där får vi fortsätta prata känner jag. För just nu har jag inte tiden till att engagera mig i något så pass stort.

Pratade också med Peo i föreningen. Han undrade, liksom flera andra, varför det aldrig kom en uppföljning på den preliminära UAP-rapporten som släpptes till kongressen i USA i somras. När jag bad vår expert på dessa frågor, Roger Glassel, att kolla upp detta fick jag till svar att den rapporten inte var tänkt att läsas av allmänheten eftersom den skulle innehålla strategier för hur materialet skulle samlas in.och en del tekniska frågor. Alltså sådant som det amerikanska försvaret inte vill att andra ska känna till.

Det är lite frustrerande att allmänheten inte får veta något om detta eftersom det hade visat vad det amerikanska försvaret tror om de fenomen de undersöker.

Under dagen mejlade jag med en amerikan som just sett dokumentären ”Ghost Rockets” och som ville berätta om en egen observation av något som han trodde var två spökraketer. Observationen var gjord nattetid och det rörde sig nog mer om ett ljusfenomen (eller två då) format som en raket.

Vi utväxlade några intressanta mejl och han var nöjd med att vi svarade och önskade UFO-Sverige lycka till i sökandet uppe i Nammajaure.

Framåt eftermiddagen ringde Markus på väg hem från kursen i Gävle. Det hade varit lyckat och han var nöjd med dagarna där. Nu missade jag att träffa honom eftersom jag var på jobbet men Anneli hann i alla fall ge honom en kram när han kom för att lämna tillbaka bilen.

På jobbet blev det fika men sedan en vanlig kväll. Mycket kom att handla om den skjutning i hammarby sjöstad som jag skrev om sist i går natt. Det visade sig ju att den mörade var rapparen Einár, känd och mycket spelad men också en 19-åring som rörde sig i miljöer som inte var så bra för honom. I vilket fall väldigt tragiskt att ytterligare ett ungt liv släckts.

Pratade länge med en före detta sjuksköterska i Örebro om en del coronarelaterade saker och det hela slutade med att hon berättade så mycket intressant att jag kommer att resa till Örebro för att träffa henne tillsammans med en fotograf.

Stack emellan med mat på Lilla Asien tillsammans med Björn och sedan rullade kvällen på tills klockan blev 01 med en av mina ”ordinarie” chaufförer vilket gjorde resan till ett trevligt samtal. I säng efter 02.

Loading