Planering för ”UFO Sweden”

Brev från Ulf Lundkvist.

Allt mer börjar handla om Crazy Pictures ”UFO Sweden”. Och filmen tar också mer av min tid än tidigare. Under förmiddagen satt jag i ett planeringsmöte med Gul PR om hur vi ska kunna visa AFU och det verkliga UFO-Sverige för en grupp influerare i samband med filmpremiären i Norrköping.

Jag har också pratat med Anders på AFU om detta och annat som har med arkivet att göra och med Peo Wärring om en artikel han vill skriva till det kommande numret av UFO-Aktuellt. Mycket telefonerande alltså.

På vägen in tog jag med mig posten som bland annat innehöll ett kuvert med artiklar från tidningar i Norrköping och där det mesta handlade om ”UFO Sweden”. Jag läste dem med intresse och inte minst de som handlade om att det nya borgerliga styret i staden är på väg att dra in pengar till Filmfonden vilket kommer att göra det svårare för filmare som Crazy Pictures att filma på plats i staden.

Ett annat brev var från den skicklige tecknaren Ulf Lundkvist som också skickade med en liten tefatsteckning i slutet av sitt brev. Ni kan se den här ovan.

Under dagen blev jag bokad av två poddar som vill prata med mig. En amerikansk och en svensk. Båda intervjuerna kommer sannolikt att göras under november.

På jobbet var mitt fokus mellanårsvalet i USA vilket var en ganska lugn affär med fyra artiklar och lite lajvuppdateringar. Mest intressant var när Joe Biden höll sitt tal sent på kvällen. Det lajvade jag och skrev en artikel om parallellt.

Värd en bild.

Framåt kvällen gick jag och Björn till Pizzeria Lilla Essingen och åt pasta. Andra gången för min del och jag måste säga att de kan göra riktigt bra pasta där. Rekommenderas varmt! Den här gången blev det en carbonara och jag ser redan fram emot vårt nästa besök där. Men i morgon har vi bestämt sushi.

Klockan 01 var det som vanligt dags att stänga av datorn och ta en taxi hem.

Loading