Datorjobb och bokade möten

Från Tradera.

Ägnade en del av förmiddagen åt att fortsätta fixa tillbaka program som jag tappade när min gamla dator brakade ihop. Vilket tar sin tid och inte är utan krångel. Som tur är har jag haft koll på mina lösenord men det har ändå inte riktigt hjälpt.

Har också jobbat vidare med att förbereda morgondagens chatt som jag ska sköta tillsammans med Hanna och Matilda. Det gäller alltså Eurovisionfinalen där våra förhoppningar är högt ställda på Loreen. Hennes chanser ser bara ut att öka.

Har också pratat med Tobias i Norrköping som sliter hårt med att få allt som han ska fixa att bli klart i tid till nästa helgs riksstämma och utställning i Västerås.

När jag kom till jobbet hade Mats fått ett brev med en helsak som jag velat köpa på Tradera vid flera tillfällen men som jag av någon anledning alltid stoppats från. En skylt har sagt at säljaren inte fullföljer köpet med mig. Varför? Ingen aning. Men nu bad jag Mats köpa kuvertet från Phoenixljusen för att jag ville ha det i min samling med ufofrimärken. Så nu har jag det!

Det blev en lugn kväll. Jag skrev några Ukrainaartiklar, skötte om lajven och bevakade en större brand i Malmö. När det blev mat fick jag sällskap av Mats och vi gick över bron till Wang Sushi där jag tog en 17-bitars och Mats en elvadito. Sedan åt vi plats vilket Björn aldrig vill göra.

Hem 01. I morgon blir det Eurovision för hela slanten.

Loading