Fina frimärken, ny burk och handling

Fina rymdfrimärken från Ole. Och Tintin!

Fick ett fint litet paket från Ole i Oslo i dag med rymdfrimärken, fjärilar och elefanter. Och de tv å senare frimärksmotiven stoppar jag i två nya kuvert och skickar vidare till Marie och Gunnar som samlar på just dessa varianter.

Ett annat paket innehöll bilder och lite gåvor från Melanie i Virginia som skänkt pallarna med parapsykologiska böcker som just nu är på väg över Atlanten. Och ett tredje ett par filter till ventilationen som jag beställde i helgen.

Men roligaste leveransen kom UPS med då jag äntligen fick min nya dator så det var bara att köra till Elgiganten och köpa en skärm till den.

En stor del av dagen har jag ägnat åt att skriva en artikel till Historiska brott & mysterier som jag sedan mejlade iväg till min redaktör. Lite sen med den, det ska erkännas, så nu måste jag snabbt börja på nästa.

Jag har också fortsatt att skriva noteringar som behövs inför chatten på lördag och det betyder att jag suttit ganska mycket framför datorn och lyssnat på Eurovisionlåtar. Framåt kvällen var det dags för andra semifinalen och då var det bara att bänka sig framför teven också.

Eftersom det börjat sina i kylskåpet tog jag och Anneli bilen till Coop för att veckohandla också. Ett slags minhandling blev det och jag tycker nog att vi har blivit lite försiktigare med vad vi köper sedan priserna gått upp så pass som de har gjort. Inte så mycket folk.

Att byta dator är ingen dans på rosor. Jag ägnade rätt många timmar åt att få till de saker jag hade haft i den gamla så att de skulle fungera även i den nya. Men klar blev jag inte. Resten får jag ta i morgon.

Klockan 01 fick det vara bra för i dag.

Loading