Anneli hemma igen och föredragsjobb

De fyra föredragen.

Vaknade efter 07 men låg kvar och läste ut boken om Cederborg och luftjärnet där de sista kapitlen om tiden på Långholmen var riktigt bra. När jag väl gick upp satte jag mig vid datorn och jobbade vidare med de fyra föredrag som jag började på i går, tre av dem ligger nära i tiden medan det i Tyskland är först i oktober.

Tog en paus och dammsög och fixade toalettknappen som hade fastnat, strök ett par byxor, åt lunch och tittade på när Spanien blev värdiga världsmästare i fotboll genom att slå England med finalens enda mål.

Har känt mig lite sliten så det blev en ganska lugn eftermiddag i väntan på att Anneli skulle komma hem från sin Mariestadsresa. När hon kom packade vi ur bilen och framåt kvällen fixade vi mat.

Sedan satt vi vid var sin dator och jobbade några timmar och jag hjälpte Thomas med att korrekturläsa det kommande utskicket till medlemmarna, UFO-Sveriges medlemsbrev. Något som alla som har skickat oss sin epostadress och som är medlemmar får.

Vi tittade på ett avsnitt ”Ett fall för Vera” och sedan planerade jag för morgondagen. Det blir en del åkande hit och dit då.

I säng 23 med en god bok.

Loading