En miljon tecken lämnade

Bo och Ann-Marie.

Sent på eftermiddagen lämnade jag så manus till min redaktör Andreas Nyberg. Det blev nog lite mer än han hade hoppats på, precis över en miljon tecken eller 1 000 289 för att vara exakt. Det skulle innebära 500 sidor ungefär trodde han.

Nu är ju böcker inte något som säljer som smör i solsken längre. Snarare som is på Nordpolen. Och några förstaupplagor på 10 000 blir det inte utan kanske strax under hälften. Skulle jag tro.

Nå, jag är nöjd med att Semic vill ge ut mig och att man ändå satsar på det jag skriver så det är bara att hoppas att läsarna hittar dit också den här gången.

Övriga dagen har gått till att skriva de där tecknen och att ta emot förhandsbeställningar. Nu är det en bit över 100 som har mejlat om att de vill få ett mejl när boken kommer ut. Lunch åt jag själv då Anneli var på vift.

Vid 15-tiden kom Bosse och Ann-Marie från Karlsborg och hälsade på. Med sig hade de ett snöoväder av det mindre formatet men också några kassar diamagasin som de ville skänka. Och som jag gärna tog emot eftersom de blir allt svårare att få tag på.

Vi fikade på te och Annelis lussebullar innan de gav sig iväg för att hälsa på ena sonen som bor här uppe.

Gott!

När Anneli kom lagade vi pulled pork i wraps och åt till kvällsmat. Gurka, sallad, avokado, syltad lök och så köttet med en god sås gjorde måltiden riktigt bra.

Under dagen blev jag också inbokad för en intervju och i morgon blir det dags för en annan, Gott snack Radio, som sänds direkt mellan 8 och 10 där jag ska vara med vid 09.20-tiden och sedan prata med programledaren i 45 minuter. Om ufo. Fick även en förfrågan om föredrag här i Stockholm under nästa år.

Fick en del frimärken av Bosse också så dem har jag satt mig och gått igenom. Alltid kul att se om det blir några nya till samlingarna.

Och så har Isaac koi samlat och ordnat tusentals australiska ufoklipp om ufo. Fantastiskt! Ni kan läsa mer om dem här och sedan hittar ni dem på AFU:s sajt.

I säng 22.30 med Avis bok.

Loading