Gott snack och artikel till DN

Gott snack på Ringvägen.

Upp 07.30 efter ännu en kort natt. Jag har helt enkelt inte kommit till rätta med dygnsrytmen efter Kalifornien ännu. Somnade efter 02 och vaknade 07.30 för att göra mig i ordning och sedan ta bilen till Ringvägen där gänget som gör podden ”Gott snack” väntade.

På bilden ser ni Sylwia Lackpolack (japp, artistnamn!), Adam Plommon (kallas så), August Bohlin och Fredrik Söderholm. Och vi pratade ufo i direktsändning i 45 minuter. Det blev en del om UFO-Sverige och en del om det som händer i USA och efteråt konstaterade alla att det inte blev det samtal de hade väntat sig utan något mer nyanserat. Nöjda var de! Här kan ni lyssna på podden i efterhand.

På julklappsutfärd.

Hemma igen packade jag och Anneli bilen med skräp och körde till återvinningen men främsta målet för utfärden var att handla några julklappar till pojkarna, så det blev en musikaffär och så Elgiganten. Vad vi köpte är hemligt i en månad!

När vi ändå var i Jakobsberg så passade vi på att äta på Faraya som är en libanesisk restaurang som ligger nära Apoteket där det tidigare var en kinesrestaurang. Buffé givetvis och den smakade bra.

Vi passade också att vattna Markus blommor då han är bortrest och så handlade vi lite på Coop mitt emot där han bodde förut inför helgen.

Hemma satte jag mig och skrev en artikel för DN, min första sedan jag gick i pension. Jag ska skriva ett slags krönikor, en i månaden, och inom mina specialämnen. Den här kom att handla om en del av det jag snappade upp i USA i förra veckan. Sökandet efter ET är den röda tråden i den.

Plockade fram några bilder och mejlade sedan det hela till Daniel, min gamla chef som jobbade i kväll. Kul att vara med på DN.se igen!

Krånglade också en del med den DN-dator jag har och fick till slut ringa supporten som hjälpte mig att komma igång Det tog säkert mer än en timma. Men nu är den uppdaterad och allting rullar som det ska.

Efter kvällsmaten tittade jag och Anneli på två avsnitt av ”The Crown”, sista säsongen nu. Det kommer att bli tomt när serien tar slut, för den har varit riktigt bra. Fyra avsnitt finns tillgängliga på Netflix just nu och ytterligare sex kommer senare. DN gav dem en femma.

Antalet intresserade av min nya bok fortsätter att ramla in vilket är kul. Så är ni intresserade så skriv till mig på clas.svahn[at]gmail.com. Jag skrev lite mer detaljerat om boken i en blogg för ett par dagar sedan, så läs gärna där om ni vill veta vad den kommer tat innehålla.

Ägnade sista timmen vid datorn åt att sortera in bilder. 23.00 var jag i säng.

Loading