Kategoriarkiv: Västra USA 2023

Lång dags färd mot natt

Hemma hos Anneli.

Efter att ha lämnat San Francisco på lördag kväll kom vi tillbaka till Sverige på söndag kväll, en lång resa som tog oss till Arlanda via Kastrup där vi fick byta plan.

Men den långa resan över hela Nordamerika och över Atlanten gick oväntat bra. Jag läste i Avi Loebs ”Interstellar”, som jag fick med en trevlig hälsning av Avi när vi sågs i går, och så kom kvällsmaten som var utmärkt. Därefter släckte jag försökte somna vilket tog en stund men det blev faktiskt sex timmars bra sömn under natten.

Landningen på Kastrup.

Resan tog sammanlagt 10 timmar och 40 minuter och när jag vaknade vare det dags för frukost för mig och Fred, som åter satt intill varandra, innan vi mötte John som vandrade omkring lite längre bak i planet trots att hans plats var betydligt längre fram.

Själva satt vi faktiskt näst längst bak vilket var tyst och skönt med väldigt lite spring.

På Kastrup regnade det och vi bildade kö till passkontrollen och sedan gick vi till vår gate där det fanns ett café som blev platsen för en lite andra frukost. Vårt flyg til Stockholm var lite försenat men när vi väl var ombord gick det snabbt. Jag läste lite till i ”Interstellar” men mycket mer hann jag inte.

Väskorna kom riktigt snabbt och när alla fått sina blev det tack och hej vid bagagebandet. Felix åkte till sitt, John till sitt och jag och Fred gick ut till Anneli som stod och väntade när vi kom ut ur tullområdet. Så härligt att se henne igen!

Regnet fortsatte lite smått även här när vi körde Fred till Märsta och oss själv till Skälby där Anneli lagat mat, tänt ljus och köpt rosor. Och lite snö låg där också på marken.

Så skönt att komma hem efter den här lyckade resan! Och på tal om resa så tittade jag och Anneli på Play och ”På spåret” där jag och AFU bar med i fredags. Men sedan blev det sängen vid 23 efter att ha packat upp, skickat en ljudfil till Fia i USA och startat en tvättmaskin.

Loading