Radio Örebro

Startade morgonen alldeles för tidigt med att prata ufo i Radio Örebro 07.40 och tio minuter framåt. Fick möjlighet att berätta lite om att det blir riksstämma och utställning i Örebro i maj nästa år, om Vikernfallet och lite allmänt om vad folk ser på himlen. Ett helt okej inslag utan några konstigheter. Programmet fortsatte också efter det att jag pratat klart med en reporter på fältet som skulle berätta lite om himlen.

Eftersom jag ändå är uppe så bränner jag några dvd-skivor som Henry Svensson ska få. Skivorna innehåller inspelningar som Benny Dahl på AFU har digitaliserat och som Bertil Bengtsson i Bollebygd bandat genom åren. Flera av dem med föredrag där Henry pratar. Ett fint historiskt material som nu finns bevarat på AFU plus att det gjorts tillgängligt för både Henry och Bertil.

Det är ju så vi på AFU vill jobba. När människor donerar saker till oss vill vi gärna ge dem något tillbaka.

Eftersom vi åker till Mariestad i eftermiddag så har jag passat på att fixa lite ärenden på stan nu på förmiddagen. Som att klippa sig, handla lådor på Bauhaus, köpa dvd-skivor på NetOnNet, tanka och handla öl i Jakobsberg. Och sedan har det bara varit att packa, ringa ett gäng telefonsamtal och svara på en massa mejl. Och så ringde Karlskoga folkhögskola och bokade in mig för ett föredrag där den 27 februari.

Kvällen i Mariestad blir en lugn hemmakväll hos Raili.

Loading