Middag med Ylva och ledig dag

ylvarabiff150315
Sov ut till efter 09 och sedan har det varit en lugn dag bestående av lite städning och fixande med efterskörden från gårdagens final i Mellot. För även om jag hann grovsortera en hel del bilder i natt så tog det ett par timmar att göra klart dem i dag. Men nu ligger allt digitalt material från finalen i de mappar där jag också kan hitta det senare.

En liten kul bild ser ni här nedan. Det är Dinah Nah som skuttar i skyn under sitt framträdande på efterfesten. Och där sjöng hon sin låt med en frenesi som det slog gnistor om. Riktigt häftigt var det!

Slog också en signal till jobbet och hörde om de ville ha min film på Måns Zelmerlöw när han sjöng ”Heroes” på efterfesten. Och det ville de. Så nu ligger den ute på den här länken. Titta gärna! Filmen är väl lite halvdan och ljudet likaså men den förmedlar ändå stämningen som var i lokalen när Måns gick loss någon gång kring midnatt.

Framåt eftermiddagen kom Ylva för att äta råbiff med oss fyra. Jag fick som vanligt hedersuppdraget att skrapa oxfilén vilket tog en timma. Men då blir det bra också. Till den hade vi de sedvanliga tillbehören och var sin Old Speckled Hen. Men vi hann också smaka på ett par utmärkta öl från Sigtuna Brygghus, Session och Black. Session var en vänlig IPA som smakade förträffligt och Black en rund men inte påträngande mörk godsak. Dem vill man dricka igen!

Jag visade lite bilder från nattens Melodischlager och så åt vi en god efterrättskaka som Anneli bakat.

Håkan E hörde av sig med ”sista” korrekt på ”Mötet i gläntan” som jag gick igenom bara för att hitta sex-sju stycken saker som borde fixas till. Men nu är det nog klart snart.

Tillsammans med Anneli tittade jag på ”Jordskott” del fyra och i morgon blir det alltså dags för femman. Fortfarande intressant och spännande.

Det har ju varit en del teknikstrul med ufo.se det senaste dygnet lite drygt. Men nu ska allt vara fixat. Min blogg har bytt adress till: https://csblogg.ufo.se/csblogg3/ Värt att notera för er som har direktlänkar.

Dinah Nah skuttar och får luft under skorna.
dinahhoppar150315

Loading