Datordag – igen

Ledighet från jobbet ska väl innebära att man gör helt andra saker än man gör där. Men så är det sällan här. I dag har jag suttit åtta timmar vid datorn och jobbat med en present till en person. Ögonen går i kors och det är riktigt skönt att vara klar nu. Det är bara att hoppas att gåvan blir uppskattad.

Har också hunnit läsa ut Tad Williams ”Den skinande mannen” i Skuggmarksserien och ska väl skriva en recension på den om jag hinner innan kvällen är slut. Innan dess ska jag läsa på lite om mina kära sekter eftersom Vetenskapsradion kommer hit i morgon för att göra fyra inslag om boken. Ska bli kul. Men det var ju drygt ett halvår sedan jag skrev boken så det behövs nog lite repetition om jag ska få ordning på allt framför mikrofonen i morgon.

Annars började dagen lugnt med lite sovmorgon och god frukost tillsammans med Claes och Åsa. När de åkte strax före lunch så kastade jag mig över datorn. Skannade lite bilder och läste medan jag väntade på att skanningen skulle bli klar. Sedan blev det födelsedagsjobb för hela slanten.

Nu har klockan snart blivit 01 och jag är klar med det mesta. Recensionen ser ut att få vänta, den får jag ta i morgon.

Loading