Monterat och klart

Anders Dubois gjorde ett kanonjobb.

Man vet ju aldrig vad man får när det kommer en hantverkare eller tekniker men Anders Dubois som var här i går för att flytta vår parabol så att den skulle hitta den nya satelliten visade sig vara av rätta virket. Han var noggrann, testade olika alternativ och stod ut med mina funderingar. Slutresultatet blev att parabolen flyttade från taket till garaget och att signalen blev betydligt bättre på köpet.

Bästa platsen blev alltså lite lägre än förut men det spelar ju ingen roll så länge det är bra sikt till satelliten.

Nya placeringen.

Ännu en varm dag när jag mest höll mig inne och jobbade vidare med den digitala arkiveringen, svarade på epost och lade nästan sista handen vid alla papper från Gunnar Larsson-Leanders samling.

Anneli kom hem framåt kvällen och då hade jag och Markus grillat karré och kokat färskpotatis som var klar lag så att vi kunde sätta oss på verandan och äta tillsammans. Hon hade haft en riktigt bra resa tillsammans med Ylva och Annika med fyra bad och besök på Lill-Babsmuseet i Järvsö bland annat.

Under dagen bokades jag in för en blogginspelning nu på onsdag också, den blir här hemma och temat blir ufo och säkert också om den amerikanska rapporten. På onsdag kväll blir det dessutom inspelning i samma ärende för UFO-Sveriges Radio.

Pratade några varv med Anders på AFU också, bland annat om att jag i morse fick besked från Jim Corliss i Maryland att hans mamma nu packat ytterligare tio lådor med material efter William Corliss och vi kan börja planera för transporten till AFU.

Corliss material är mycket värdefullt och vi har ju redan fått den största delen av hans arkiv men nu blir det alltså komplett. Jag kopplade in Nikki på Rogue Valley Metaphysical Library i Oregon som nu kommer att börja jobba med de praktiska detaljerna kring transporten. Det är oerhört värdefullt att den hjälpen.

Men så har AFU kontakter runt stora delar av världen som ser värdet i arbetet vi gör. Och numera finns det nog ingen som inte fattar att vi är på väg att bli ett världsarv när det gäller ”det okända”.

Sist på kvällen tittade jag på film och softade i soffan. Sedan blev det sängen vid midnatt.

Loading