Vad flög över Hisingen?

hisingsufo

Bilden ovan togs av en person i Göteborg i fredags den 12 juni klockan 08.36. Mannen var på väg förbi Sveriges televisions byggnad i närheten av Frihamnen/Lindholmen på Hisingen. Han skymtade då något som rörde sig och fick då se föremålet här ovan flyga fram genom regnet. Han plockade fram sin Sony Ericsson-mobil, zoomade in med den digitala zoomen, och tog bilden. Sedan försvann föremålet ur synfältet.

Så vad är det? Anders Persson i UFO-Sverige har fått bilden och kommer att prata med observatören. Jag pratade med honom tidigare i dag och han är mycket samarbetsvillig men vill inte ha sitt namn publicerat just nu. Vi får väl se vad vi kan komma fram till. Alla tips mottages tacksamt.

I dag blev jag klar med UFO-Aktuellt, skrev ut den och körde över till Stefan och stoppade utskrifterna i hans brevlåda. Så nu är det bara att plocka upp korrekturet när vi ses för att spela badminton i morgon.

Har alltså ägnat en del tid åt att göra klart tidningen. Skönt att den snart ligger bakom mig. Fick i alla fall rätt många timmar ledigt tack på eftermiddagen så efter det att jag kört Niklas och Markus till pendeltåget, de skulle in till stan, så drog jag iväg och fixade en massa ärenden som jag inte hunnit med.

Insamlingen för att kunna köpa in ufotidskrifterna från England fortsätter. Flera som har läst min blogg har hört av sig och skänkt pengar. Följande har ställt upp så här långt men vi behöver säkert tio personer till: Steve Sandström, Håkan Ekstrand, Mikael Sjöberg, Tage Bång, Anders Persson, Tobias Lindgren, Anders Liljegren, Håkan Blomqvist, Kaj Hane, Mikael Karlsson, Carl-Anton Mattsson, Gunnar Karlsson, Irre Bredin, Ole Jonny Brænne, C Göran Norlén, Pelle Persson, Gudrun Andersson, Per Norén, Leif Persson och Stefan Johansson. 

Hör gärna av er så att vi kan få ihop det vi behöver!

Tittade på U21-matchen Sverige-Vitryssland medan jag fortsatte (och gjorde klart!) Jens Tellefsens donation av amerikanska klipp. Det är ju så Sverige ska spela fotboll. 5-1, snygga mål och bra försvarsspel. Himla kul att återväxten är god när A-laget sviktar.

Loading