Värmebölja

Varmt som i en bakugn hela dagen. Tur att man har jobbat… Kom i alla fall iväg på middag med L-O eftersom DN i sin vishet har stängt vår matsal under helgerna. Stängningen innebär att det tar en halvtimma längre tid att äta men samtidigt får man faktiskt en orsak att lämna huset och dessutom – inte minst viktigt – möjligheten att äta lite bra mat.

Så vi slog oss ned i den kontintala trottoarvärmen på Rosa drömmar (som tagit ett stort steg från sit tidigare öknamn Rosa mardrömmar) och beställde in, i mitt fall, en bergtunga med kokt potatis. Den visade sig helt utsökt plus att portionen var rejält tilltagen. Överraskande.

På jobbet har det blivit mycket Michael Jackson igen plus en kupp i Honduras och en svår bilolycka i Norge. Men också en blogg om nattlysande moln. Molnen är fantastiskt fina och jag kan bara återigen uppmana alla att hålla ett öga efter dem i sommar. Forskarna tror att de ska bli fler än på länge eftersom solen är inne i en ”tyst” period. Men allt detta kan ni läsa om i bloggen.

I dag lade vi, AFU alltså, ett bud på drygt 25 häften med ufotema som säljs av Philip Mantle. Bara att hoppas att vi får köpa dem för det vi är villiga att betala. Tror kanske inte att jag kan klå samma stackare som jag ringde runt och samlade in pengar från senast på ytterligare slantar nu i semestertider. Men, ni som vill, får hemskt gärna skicka in ett bidrag.

Loading