Pappershög

Sen kväll och ont om tid. Har mest ägnat mig åt Michael Jackson hela arbetsdagen. Men fixade också ihop en blogg på DN.se om våra brister när det kommer till att ifrågasätta sådant som vi tror på.

Hemma hann jag bara skriva några viktiga mejl, dammsuga lite och äta med familjen. Packade också ihop alla mina papper i en enda stor hög på skrivbordet i ett försök att låtsas att jag därmed hade fått ordning på dem. Så är det givetvis inte. Nu återstår att gå igenom samtliga blad för att se vad jag måste göra åt dem. Rätt många måste göras en hel del med…

Familjen stack iväg till badet en timma men först fick jag skjuts till tunnelbanan där ingen satt i spärren i dag så det blev en gratisresa in till jobbet i dag.

När jag kom hem vid 01.30-snåret så att grabbarna i soffan, klistrade framför ett Dexter-maraton som hade startat klockan 21 och skulle sluta klockan 03. Inte mycket att säga om. Är det sommarlov så är det. Jag slog mig ned intill dem med en kall pilsner och ett par mackor med potatis och majonnäs. Den kombinationen (macka med potatis och majonnäs alltså) är sommar för mig. Lika mycket som en smörgås med skinka och stark senap är julstämning.

Loading