Läser på och hjälper Niklas

EM-glädje!

Först som sist: Det är inte nyttigt att se på handboll men det finns ingen roligare sport att titta på. Och jag måste erkänna att jag faktiskt drar mig för att se viktiga matcher som Sverige spelar trots att jag själv varit aktiv handbollspelare i min ungdom och verkligen älskar sporten.

Men det blir ju så förtvivlat spännande. Alltid!

Och givetvis blev det strid in till sista sekunden också när Sverige efter många om och men bragdvann över Spanien med ett ynka mål (och det på straff med sekunden kvar) och blev Europamästare i kväll. Jag och Anneli satt som på nålar i soffan och de sista fem minuterna, då Sverige bara inte kunde göra mål, var det lätt att se hur allt skulle sluta illa, i moll och mörker.

Men så gjorde det inte det! Så otroligt bra gjort av ett lag där halva uppställningen fått bytas ut längs turneringens gång i takt med positiva coronasvar. Värdiga vinnare!

Övriga dagen har jag ägnat ganska mycket tid åt att läsa på om Bilderberggruppen och Frihetens söner som jag ska vara med och kommentera när vi spelar in två avsnitt till podden ”Sekter” efter varandra i morgon, före jobbet.

Jag har visserligen skrivit om båda i min bok om sekter och hemliga sällskap men det var ju rätt många år sedan nu så det gäller att vara påläst och en bra samtalspartner i morgon.

Ute har det blåst halv storm under några timmar mitt på dagen men Anneli vågade sig i alla fall ut för att gå till Åkermyntan och handla talgbollar till småfåglarna. Det har snöat igen och när vi sedan tog bilen för att åka några ärenden åt Niklas så var det till att skrapa rutan där isen satt som pansar.

Så efter ett besök på Söder, och med en kasse redan packad i bilen, åkte vi til Solna för att lämna över lite vinterkläder och annat till sonen innan vi åkte hem och rev runt lite i källaren och lagade kvällsmat i form av revbensspjäll.

Ufologiskt en lugn dag. Fick ett mejl från en ung kille som undrade om han kunde hjälpa UFO-Sverige som jag svarade på och så berättade Carl-Anton att UFO-Sverige nu har 72 medlemmar fler än vid samma tid förra året. Det är bra! Riktigt bra!

I säng tidigt för att hinna läsa en bunt papper.

Loading