Manly

I dag tog vi farjan ut till Manly, Sydneys nast mest beromda strand efter Bondi Beach som vi var pa forsta dagen vi kom hit och fortfarande hade bilen kvar.

Stora vagor slog in mot stranden men Annelli och Niklas kastade sig ut i dem for en stunds badande. Inte sa varmt rapporterades det medan jag och Markus avvaktade pa stranden.

Over huvud taget sa ar vintervagorna stora har aven om dagens var overkomliga trots allt. Surfarna alskar givetvis vadret och far omkring i sina vatdrakter pa vagtopparna – i basta fall.

Innan vi tog oss till den stora stranden sa hade vi gatt en tur till tva mindre strander som i princip var helt folktomma. Vi plockade snackor och tittade pa en dod blackfisk.

Men vackrast var kanske anda resan ut och hem fran sjalva Sydney, det ar ju den som far turisterna att hanga over relingen med kamerorna i hogsta hugg for att kunna fanga den basta tankbara bilden av operahuset och bron tillsammans med Sydneys skyline. Och det gjorde vi ocksa.

Nu ar det sista kvallen har i Australien. Niklas och Markus har intagit teverummet eftersom de uppotackte att favoritserien Dexter visades. Innan dess satt vi i biosalongen och tittade pa Little Miss Sunshine, som vi visserligen sett forut, men i alla fall. Packat har vi gjort och golvet pa vart lilla rum ar ater gabart.

Sa har det varit. Nu skriver jag inget forran vi ater ar pa svensk mark.

Loading