Bokfixande och Eurovisonlyssnande

Markus är rätt svullen på sin högra sida fortfarande.

Markus stannade över lunch som blev spaghetti för oss båda med lite extra soppa för att äta upp den som blev sedan i går. Och som ni kan se på bilden är han fortfarande rätt svullen på sin högra sida efter att ha opererat bort den andra visdomstanden där.

Men han var pigg och jobbade på med att göra en frågesport som juniorerna ska få i hans golfgrupp i nästa vecka och jag kan stolt säga att jag hade rätt många rätt när han testade det på mig.

Själv har jag jobbat på med att förbereda Eurovisionfinalen på lördag då det blir chatt med Hanna som är på plats i Turin.

Men jag har också pratat med Anders på arkivet om att pengarna för att betala tryckningen av min och Mats bok är på väg, med Bibliotekstjänst om min bok, med Tobias om rollupperna och med Carl-Anton och Håkan om en del UFO-Sverigesaker.

Rollupperna har tagit den mesta tiden. Men nu är jag och Tobias klara med följande som kommer att kunna ses på utställningen i Norrköping:

Föremål från rymden?
Ombordtagen?
Spökflygaren
Det märkliga klotet
Världens största ufoarkiv
Ufofönstret i Hessdalen
Varelsen i Åby
Mötet i gläntan
Slutsats ufo
Svenska försvaret och ufo
Flög ifrån stridspiloterna
USA tar ufo på allvar

Och så blev det klart att Kenth som jobbar med rapportcentralen kan komma med på expot och den efterföljande middagen så nu blir vi 70 personer till bords faktiskt. Betydligt fler än vi hade vågat hoppas på.

När jag fick en stund över sorterade jag in ett antal digitala filer på de externa hårddiskarna och så hjälpte jag Greg, historikern i USA, med några bilder på Phil Klass och en del andra, som han bad mig om när vi sågs i Houston.

Phil Klass 2005.

Ni kan se en av de bilder jag tog av Phil Klass när vi möttes i hans hem i Washington D.C. 2005 här ovan.

Sist, efter att vi lagat kvällsmat tillsammans, blev det Eurovisionsemi med Sverige och datorn i knät så att jag kunde göra anteckningar. Det har varit en dag full av småjobb men mest tid har nog Eurovision tagit tätt följt av rollupperna som jag och Tobias lagt ned många, många timmar på. Ett stort tack till Tobias för hans stora tålamod med alla mina korr, ändringar och förslag till förbättringar.

Glada svenskar när det stod klart.

Kvällens semi var snäppet bättre än tisdagens och så hade vi Cornelia Jakobs med också. Som presterade precis så bra som någon kunde ha hoppats på. Och fick hela arenan att sjunga med. Givetvis gick hon vidare till final.

Och nu ska det bli riktigt roligt att chatta på lördag!

Skrev rent mina anteckningar och sedan blev det sängen vid midnatt.

 140 total views,  3 views today