Intervjuad i Free och jobb med restlistan

Omslaget på Free nummer 3.

I dag fick jag det senaste numret av tidningen Free som har en tre sidor lång intervju med mig under rubriken ”På jakt efter UFO – att identifiera det oidentifierade”. Intervjun gjordes av journalisten Agneta Orlå och har sedan tidigare publicerats på nätet men det är alltid trevligt när en artikel kommer i en riktig tidning.

Under förmiddagen brottades jag med att registrera min nya bok på Bokinfo som är en sajt där alla böcker ska registreras. Inte lätt trots att AFU sedan tidigare har ett konto där. Så jag ringde till en dam på Bokinfo och tillsammans tragglade vi oss igenom det hela och efter tre samtal så låg boken där med omslagsbild och allt.

Nästa krångel var att få tag på chefredaktören på tidningen Nära som plötsligt slutat komma till mig. Eller egentligen till AFU som är de som ska ha den i slutändan även om jag alltid tittar igenom den.

Det visade sig, när jag väl fick tag på henne, att tidningen hade gått igenom sitt prenumerantregister och kastat ut alla gratisprenumerationer så där åkte jag ut. Men efter samtalet så åkte jag in igen.

Har också betat av min lista med sådant jag borde ha gjort för längesedan och bland annat mejlat bilder till mina arkivkamrater från konferensen på Rice i mars.

Men sedan blev det lunch framför ”Seinfeld” innan jag satte mig vid datorn och sedan bar det iväg till jobbet. Hade med några artiklar ur DN som jag inte hunnit läsa och som fick bli min reselektyr medan solen sken utanför fönstren.

På jobbet var det fika och sedan Natobevakning för min del. Skrev bland annat en artikel om Magdalena Anderssons samtal med Joe Biden i dag. I dag har också Niklas bevakat Nato fast på närmare håll eftersom han rest till Berlin för att skriva om Natomötet för TT. Kul att grabben får åka och göra sådana jobb.

Det blev en lugn kväll där Mia gick och handlade Wrångebäcksost som hon inspirerats av efter att ha skrivit en artikel om den nu när EU namnskyddar osten.

Jag hann också fila lite mer på mina Eurovisionkommentarer men får nog ta ett sista tag i morgon före jobbet. Och så skrev jag en artikel om den öppna utfrågning av USA:s ufochef och ytterligare underrättelsehöjdare i USA:s kongress på tisdag. Något jag skrev om i bloggen för några dagar sedan. Det ska bli intressant att lyssna på vad de kommer att säga när alla kan lyssna. Har väl inte så stora förväntningar men intressant kommer det att bli.

Hem efter 01 och väl hemma hade jag lite att fixa. I säng 02.30.

Loading