Intervju

hacken72

Har jobbat med kursen mest hela dagen men också hunnit med att dammsuga och bli intervjuad av Ida Lithell på Allt om Stockholm. Det blev en bra intervju tycker jag, utan överdrifter och trevligt skriven. Över huvud taget var det längesedan som någon reporter ställde till det. De allra flesta är duktiga och ambitiösa.

Men annars har det alltså mest varit kursfixande. Har ringt runt till folk (säkert tjugo samtal) och jobbat med mina föredrag. Har nog suttit vid datorn fem timmar. Intresset för årets kurs är stort och vi blir minst 30 personer varav 10 nya. Rummen håller faktiskt på att ta slut. Ska bli roligt att komma till Hållsta konferens som hittills har gett ett gott intryck på både mig och Håkan B.

Har haft ett gäng mejlutbyten med en kille som brukar skriva till mig om 9/11. Han vill att jag ska skriva om alla de frågetecken som finns och själv tror han inte att det var något vanligt terrordåd. Jag vet faktiskt inte om det är möjligt att skriva något nytt om detta. Då måste man göra en hel del egna efterforskningar, något som jag inte har tid med. Finns det verkligen frågetecken värda att räta ut borde några amerikanska journalister av rang tas sig an detta.

Ringde Ola på Kuriren i Luleå och grattade på 61-årsdagen. Försöker att hålla kontakten med mina gamla arbetskamrater där och ringer dem alltid när de fyller år. Trevligt med en uppdatering även om det går tolv månader mellan varven.

I kväll har jag fixat maten tillsammans med Niklas medan Anneli och Markus varit på Coop och storhandlat eftersom vi får besök av Lena och Mikael och kusinerna i morgon. Men jag känner mig rätt seg och tänker hoppa i säng nu.

I morgon går jag på dagskiftet igen, alltså uppstigning 04.33. Inte så kul.

Överst ser ni en bild av min utsikt från arbetsrummet just nu. Hösten är här.

Loading