Målning, tvättning och möbleringsmöte

Anneli lägger på andra varvet.

Anneli var uppe i ottan för att måla där muraren fixat och när allt torkat med hjälp av en kupévärmare så körde hon ett varv till mean jag jobbade med att göra rent en vägg och en dörr som hade fått en del fläckar genom åren. Så nu börjar bastuförrådet se okej ut och det enda vi väntar på är att elementet ska monteras, och det blir i morgon.

Jag har också jobbat på med min artikel till Julstämning som jag hoppas ska bli klar i helgen, kanske rent av i morgon. Och så har jag mejlat en del med Hansjürgen i Tyskland angående mitt föredrag där i oktober.

Anders Berglund skickade ännu en lista med prenumeranter och medlemmar som det ramlar in många av just nu. UFO-Aktuellt och Rapport-Nytt må tillhöra den långsamt försvinnande papperstidningsskaran men just nu ser det bra ut. Upplagorna ökar och jag tror ärligt talat att vi har hittat en nisch där just pappersutgåvorna fyller en funktion.

Jag fortsätter också att få många glada mejl från folk som har sett ”UFO Sweden” och det är idel positiva tongångar. Kul! Fick också en ny förfrågan från Alaska film och tv om, att vara med i ännu ett avsnitt av deras podd ”Sekter”. Kanske blir det så. Det är en bra podd men kräver också mycket inläsning för att den ska bli just så bra.

Jag ringde också en dam i Skåne som jag hade kontakt med senast för tre år sedan. Hon hade bett mig att återkomma igen om några år, så nu gjorde jag det. Men nej, hon var ännu inte beredd att gå upp på vinden och leta reda på sin pappas ufoklipp eller hans böcker utan bad mig att vänta tills hon hör av sig. Vilket kan ta några år igen. Man får ha tålamod i ufobranschen.

Reslektyr blev Carlo Rovellis lovande ”Helgoland” som försöker förklara hur kvantfysiken fungerar och hur den är en del av varje millimeter (och mindre!) av vår värld. Mycket intressant så här långt.

Möte med arkitekterna, redaktionsledningen och hr.

På jobbet gick jag nästan raka vägen till ett möte om möbleringen, del två i den processen. Det skulle bli en nästan två timmar lång och givande diskussion utifrån tre förslag som arkitekterna presenterade.

Den första delen av ommöbleringen är klar men nu ska vi gå vidare och se till så att allt som inte fungerade perfekt ska bli så bra det någonsin kan. För så är det alltid. Man vet inte hur något blir förrän det har omsatts i verkligheten.

Staffan, jag och Björn.

Efter mötet hann jag skriva en artikel och sedan blev det middag med Björn och Staffan Kihlström på Lilla Asien. Alltid kul att prata en stund med Staffan som också fick fyra böcker med jazztema som jag sålt till honom. Böckerna räddade jag när andrahandsbutiken i Jakobsberg stängde och nu går Staffans hundralapp till min AFU-insamling.

Framåt kvällen skrev jag flera artiklar, bland annat en om en kinesisk spionballong som seglat in över norra USA i onsdags och nu rörde sig vidare över landet. Fräckt av Kina får man väl ändå säga.

På tal om flygande föremål så har min artikel om UAP-filmen från Mosul som jag skrev i går lästs av 76 000 personer nu. Det är mycket. Läs den här.

Rätt mycket att göra faktiskt, inte minst olika händelser kopplade till Sveriges problematiska Natoansökan. Men 01 packade jag ihop för det här skiftet.

Loading