Intressant samtal med tevekanal

Nygammal bok.

Boken här ovan hittade jag i den lilla hylla där DN Kultur ställer böcker som alla kan ta hem om de så vill. Den är från 2016 men var faktiskt ny för mig. Jag kommer nog inte att läsa hela men det finns flera intressanta kapitel som ett om sökandet efter liv i vår egen galax som jag absolut ska läsa.

Hade egentligen tänkt fortsätta läsa Sven Hedin-boken på vägen in till jobbet men istället lyssnade jag på det sista avsnittet i UFO-Sveriges Radios serie ”Därför blev vi ufointresserade” som den här gången innehöll intervjuer med Christer Teike, Rickard Andersson, Tobias Lindgren och undertecknad. Och ska jag recensera de övriga så höll de fortsatt hög lyssnarkvalitet.

Roligt också att Victoria Tellander Andersson tar över Tobias roll i i en av intervjuerna – den med Tobias själv. Och hon gör det med den äran!

Det är Tobias som ligger bakom serien och idén till den och den framstår allt mer som riktigt bra. Fem avsnitt finns det och alla innehåller bra lyssning för de som vill veta varför en person blir intresserad av ufofenomenen.

Framåt förmiddagen kom en man från elbolaget och bytte vår mätare som sitter utanpå huset. En snabb insats.

Under förmiddagen hade jag ett långt samtal med en tevekanal som planerar en inspelning som kan bli riktigt intressant. Jag kan tyvärr inte nämna vilken kanal eller vilket program det handlar men jag är säker på att UFO-Sverige och AFU kommer att ha stor nytta av det som blir slutresultatet.

Till skillnad från i går blev det en lugn dag på jobbet, två större artiklar, en om DeSantis och en om läget i Ukraina samt en del inlägg i direktrapporteringen. När jag väl gick och åt blev det på Pizzeria Lilla Essingen och ensam. Pizzan blev den vanliga, en Urban.

På vägen tillbaka mötte jag en cyklande Maria Hedlund som jobbade hos DN tidigare. Det var länge sedan vi sågs och nu hann vi bara se varandra swisha förbi.

Hem 01.00 men igång till 02.45 efter att ha fixat en del saker inför i morgon och svarat en okunnig person på Facebook som tror att UFO-Sverige bara ägnar sig åt att skriva om förklarade fall. Men så hade han heller aldrig läst en rad i UFO-Aktuellt, Rapport-Nytt, mina böcker eller hört UFO-Sveriges Radio. Då är det lätt att ha åsikter.

Loading