Möte med Hyresbostäder och SVT-inslag

Möte med Hyresbostäder.

I dag har jag tillbringat nästan hela dagen i Norrköping för ett större möte med kommunens hyresbolag, Hyresbostäder. Det var jag, Thomas Michanek och givetvis Anders Liljegren som träffade representanterna för att diskutera en eventuell flytt för AFU till lokaler i Ringdansen.

Det blev ett mycket bra möte som började runt mötesbordet på Hyresbostäders lokalområdeskontor och sedan vandrade vi runt i lokalerna för att titta. Igen, i alla fall när det gäller några av dem i Guldringen. En hel del frågetecken rätades ut men andra återstår att göra till utropstecken.

På rundtur i Guldringen.

Men det har också dykt upp ännu en lokal i själva centrum som skulle kunna bli användbar för oss i form av en utställningsyta och kontor.

Under dagen sände också SVT sitt program om stalking och lade bland annat ut en kortare version på nätet som fick massor av människor att mejla mig. Tack för ert stöd! Inslaget kan ni se här men den långa versionen, hela programmet, sänds 21.00 i kväll på SVT1. Men då handlar det om ett annat fall.

Skorpstopp hos Carl-Anton i Nyköping.

På vägen hem från Norrköping stannade jag till hos Carl-Anton för skorpor och te! Och så skickade Carl-Anton med lite rymdfrimärken och annat som jag fick av honom. Uppskattas!

Väl hemma var mejllådan och andra kanaler fyllda med meddelanden från vännr och okända som sett inslaget ovan. Många berättade om egna erfarenheter av personer som förföljer dem och om hur de kommit till rätta med dem. Alla råd jag fick är kanske inte genomförbara men det var ingen tvekan om att väldigt många hade sett och reagerat starkt på inslaget i SVT.

Så tack till alla som fattar hur det är att ha en person efter sig på detta sätt! Det stödet är mycket värt.

Efter kvällsmat, som jag fixade i väntan på att Anneli skulle komma hem från italienskan, tittade vi på teve och sedan blev det sängen med några New Scientist och en bok.

Loading